Vid dagens ordinarie bolagsstämma i Industriförvaltnings AB Kinnevik fastställdes utdelningen i enlighet med styrelsens förslag:


Sakutdelning av samtliga aktier i Transcom WorldWide S.A. enligt följande. För varje aktie av serie A i Industriförvaltnings AB Kinnevik erhålls en aktie av serie A i Transcom WorldWide S.A. och för varje aktie av serie B i Industriförvaltnings AB Kinnevik erhålls 0,35 aktier av serie A och 0,65 aktier av serie B i Transcom WorldWide S.A. Styrelsen har givits mandat att besluta om de närmare villkoren för utdelningen av aktierna i Transcom WorldWide S.A. innefattande bland annat fastställandet av datum för avstämningsdag för utdelningen av aktierna.
 
Vidare beslutade bolagsstämman om kontantutdelning om en (1) krona per aktie. Avstämningsdag för kontantutdelningen är den 23 maj 2001.
 
Till ordinarie ledamöter omvaldes Bruce Grant, Edvard von Horn, Wilhelm Klingspor, Stig Nordin, Ulf Spång, Jan Hugo Stenbeck och Dag Tigerschiöld samt nyvaldes Thomas Jönsson.
 
På konstituerande styrelsesammanträde omvaldes Jan Hugo Stenbeck till styrelsens ordförande.
 
Till revisorer omvaldes Lars Träff samt nyvaldes Erik Åström. Som revisorssuppleanter nyvaldes Thomas Forslund och Anders Wiger.
 
Stockholm den 18 maj 2001
INDUSTRIFÖRVALTNINGS AB KINNEVIK

Attachments

Pressmeddelande (PDF)