SOURCE: Skyscanner

April 02, 2010 03:30 ET

5 Chokladchock Destinationer med Skyscanner.se

EDINBURGH, SCOTLAND--(Marketwire - April 2, 2010) - Chokladäggen väntas bli omkring fem procent dyrare denna påsk med anledning av det stigande priset på socker och kakao. Men chokladälskare har ingen anledning att oroa sig, det är fortfarande möjligt att avnjuta choklad utan att behöva råna banken. Varför inte besöka någon av världens chokladfestivaler där gratis smakprover alltid står på menyn!

Skyscanner.se avslöjar att chokladäggen väntas bli omkring fem procent dyrare denna påsk med anledning av det stigande priset på socker och kakao.

Chocolate coverd February, Hershey, Pennsylvania, USA

Ungefär hälften av all choklad som konsumeras världen över äts i USA. Besök Hershey, hem till den berömda chokladkakan Hershey, och njut av en hel månad av chokladaktiviteter på Chocolate World och Hotel Hershey. Här finns till och med ett chokladspa!

St Stephens Chocolate Fest 1-7 augusti, New Brunswick, Kanada

Besökare i "Kanadas chokladstad" kan fylla sig själva till bristningsgränsen med choklad på lunchrestaurangen som bara serverar måltider med choklad eller avnjuta en chokladdrink under "choctail" timmen.

The Ghirardelli Square Chocolate Festival, september, San Francisco, USA

Äkta chokladälskare kan anmäla sitt deltagande i chokladätar-tävlingen "Earthquake" med chans att vinna sin vikt i Ghirardellichoklad. De besökare som känner att de inte riktigt har den kapaciteten kan istället avnjuta delikatesser såsom ckoladtäckta jordgubbar och chokladpizza i detta kakaoparadis.

London's Chocolate week, oktober London, Storbritannien

Planeringen är ännu i full gång inför årets chokladvecka. Förra året kunde besökarna avnjuta hundratals smakupplevelser och visningar på flera håll runt om i staden. Vad sägs om "speed tasting", barnens timme eller en personlig chokladshoppare? Boka ett billigt flyg till London för denna annorlunda upplevelse.

Choc Vienna, oktober, Wien, Österrike

Om du är orolig för ditt midjemått men inte vill leva utan choklad är detta platsen för dig. Här finns nämligen skönhetsprodukter av choklad, chokladsmink och till och med chokladmode!

Om ingen av dessa festivaler lockar, varför inte boka ett billigt flyg till Barcelona för att bege dig till stadens chokladmuseum där choklad och konst smälter samman i väldigt fascinerande resultat. Alternativt, boka ett flyg till New York, och bränn ett par kalorier medan du strosar runt bland de många chokladbutikerna under New York Chocolate Tour.

Om Skyscanner:

Skyscanner tillhandahåller direkta jämförelser av flygpriser online på över 670 000 linjer och från fler än 600 flygbolag. Med Skyscanner kan användarna göra sökningar utan att behöva uppge exakt datum eller ens destination. Skyscanner är tillgängligt på över 20 olika språk inklusive engelska, tyska och spanska.

Contact Information