SOURCE: Getfugu

August 27, 2010 08:11 ET

Federal domstol slanger ut RICO-yrkanden mot Getfugu

WEST HOLLYWOOD, CA--(Marketwire - August 27, 2010) - Getfugu (OTCBB: GFGU), nästa generationens mobila sökverktyg meddelade i dag att den amerikanska tingsrättsdomare George H. King ogillade ett civilt RICO-mål mot företaget, dess officerare och dess direktörer. Domstolen fastställde att det inte fanns någon bas för målet i vilket företaget anklagades för att vara en korrupt organisation som påverkas av utpressare. Domstolen vägrade tid för ändring och gillade yrkanden med prejudicering.

- Efter en detaljerad och noggrann granskning av alla anklagelser har domaren fastställt att målsägarnas RICO-yrkanden aldrig skulle ha lämnats in för behandling från första början, sade företagets advokat, John C. Kirkland, partner hos Luce, Forward, Hamilton & Scripps LLP. - De hade absolut ingen laglig rätt överhuvudtaget.

- Detta är en ny dag för Getfugu, sade Rich Jenkins, företagets medgrundare. - Slussarna har öppnats för en mängd olika affärsmöjligheter som tidigare låg i ide på grund av dessa falska och ogrundade yrkanden. - Vi förväntar oss nu att kunna snabbt sätta igång med vår affärsplan, vilken lägger fokus på Augmented Reality inom handel, underhållning, sport och politik.

- Den federala domstolens beslut betyder att molnet under vilket vi orättfärdigt har tvingats vara verksamma under de senaste nio månaderna äntligen har flyttats, sade Carl Freer, GFGU:s medgrundare och VD. - Med målet utslängt kan vi nu börja jobba på vår omsättning och försöka återvinna aktieägarnas tro på oss. Vi ser framåt till att snabbt återta vår avancerade position i vidareutvecklingen av "See it, Say it, Get"-teknologin som binder samman konsumenter och tillverkare.

Om Getfugu

Getfugu Inc:s revolutionerande "See It, Say It, Get It"-teknologi är den första operatör- och plattformoberoende mobila sökplattformen. Getfugu kommer att ändra sättet på vilket människor surfar webben i deras mobiler. Den är designad för att tillåta och uppmuntra användare genom att slå ihop mobilens starka sidor (dvs. bild-, röst och platsigenkännande) i ett enda anpassningsbart program. Vidare erbjuder Getfugu i dag den enda e-handelsplattformen i världen. Getfugus plattform kommer snart att vara tillgänglig för 97 % av världens mobiler (över 3,3 miljarder).

För mer information om Getfugu, besök vår webbsida: www.Getfugu.com

Framtidsblickande uttalanden

Förutom de uttalanden som är historiska fakta är allt det som tas upp ovan framtidsblickande information i enlighet med Safe Harbor-bestämmelserna i Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Dessa framtidsblickande uttalanden gör ett antal antaganden och involverar olika risker och osäkerheter, många av vilka är utom företagets kontroll vilket kan göra så faktiska resultat väsentligt skiljer sig från ovan uttryckta förväntningar. Dessa riskfaktorer inkluderar bl.a. begränsad drifthistoria, intensiv konkurrens och svårigheter med att utveckla, utnyttja och skydda ägda teknologier, såväl som ytterligare riskfaktorer som tas upp i rapporterna som företaget skickat in till Securities and Exchange Commission, alla vilka finns tillgängliga på myndighetens webbsida http://www.sec.gov. Förutom till den mån som lagen kräver antar företaget inga förbindelser att uppdatera någon information.

Contact Information