SOURCE: Hyatt Regency Curacao Golf Resort, Spa and Marina

December 05, 2009 02:42 ET

Hyatt Regency Curaçao Golf Resort, Spa & Marina aanvaarden momenteel reservaties voor maart 2010

WILLEMSTAD, CURACAO--(Marketwire - December 5, 2009) - Hyatt Regency Curaçao Golf Resort, Spa & Marina, binnen afzienbare tijd het nieuwste luxe resort in Curaçao, aanvaardt momenteel reservaties voor een verblijf vanaf maart 2010 en daarna. Dit vier sterren resort op het strand bevindt zich in de Santa Barbara Plantation, een luxe resort gemeenschap van 1.500 are, en omvat 350 luxueus ingerichte kamers met ononderbroken zicht op het water, witte stranden, de Hyatt Pure spa, een volledig uitgeruste jachthaven, uitgebreide vergaderzalen en het enige 18 hole kampioenschap resort golfterrein op het eiland, ontworpen door Pete Dye. Een privé enclave van vier strandbungalows is ook beschikbaar.

In de Hyatt Regency Curaçao komt iedere reiziger aan zijn trekken, met opties zoals de tee-off in de Old Quarry, een 18 hole kampioenschap golfterrein, ontworpen door Pete Dye, fitness in het StayFit@Hyatt fitness centrum, tennis op een van de talrijke velden, fietsen of joggen op de joggingpaden of deelnemen aan een van de vele watersporten in de jachthaven.

Gasten kunnen genieten van drie verschillende restaurants, elk met gerechten die hun inspiratie vinden in de inheemse ingrediënten en technieken. Medi specialiseert zich in de de keuken van de Middellandse Zee en heeft een open keuken. De Swim Pool Bar & Grill biedt de traditionele bar gerechten met een Latijns-Amerikaanse invloed en de golf club grill, Shor, is een Amerikaanse fruits de mer grill met uiterst verse ingrediënten aangeboden op hedendaagse wijze.

Het resort heeft een volledig uitgeruste Hyatt Pure spa van 4500 vierkante meter met vier behandelingsruimten die zowel binnen als in de open lucht hun diensten kunnen verlenen. Andere voorzieningen van het resort omvatten het Camp Hyatt voor kinderen, talrijke zwembaden met ligzones en, het allerbelangrijkste, het Hyatt Regency hoge niveau van dienstverlening. Voor vergaderingen, een huwelijk en speciale gebeurtenissen biedt de Hyatt Regency Curaçao meer dan 1700 vierkante meter aan vergader- en banketruimte, zowel overdekt als in de open lucht.

Introductietarieven beginnen bij $219 per nacht tot 30 juni 2009. Reservaties zijn mogelijk op www.curacao.hyatt.com.

Hyatt Regency Curaçao Golf Resort, Spa & Marina

Met de opening gepland in maart 2010, het 350 kamer Hyatt Regency Curaçao Golf Resort, Spa & Marina bevindt zich in Santa Barbara Plantation, een 1500 are luxe resort gemeenschap rond een natuurlijke haven die bekend staat als Spanish Water, op 25 minuten van de hoofdstad van Curaçao, Willemstad. Reservaties worden momenteel aanvaardt voor de Hyatt Regency Curaçao, Golf Resort, Spa & Marina op www.curacao.hyatt.com.

Contact Information