SOURCE: ICYou AB

December 03, 2009 07:00 ET

ICYou startar samarbete med Borås Wäfveri

SKOVDE, SWEDEN--(Marketwire - December 3, 2009) - Borås Wäfveri har i samarbete med ICYou bestämt sig för att marknadsföra och sälja sina produkter via ICYou's applikation 3DTALK.

Kenneth Uddh VD Borås Wäfveri säger "i en tid då traditionell handel förändras måste även vi inom den tillverkande industrin förändras. Vi ser vårt samarbete med ICYou som ett mycket spännande komplement till våra normala säljkanaler. Vi är övertygade om att denna nya säljkanal kommer att påskynda och öka den lönsamhet som vi redan ser vara på väg."

Lars Erik Ottenvall VD ICYou säger "Vi ser med spänning fram emot att få öppna ett virtuellt Showroom samt butik i färg, form & rörelser för Borås Wäfveri och dess samarbetspartners. Vi ser många möjligheter med ICYou's nya teknologi att öka effektiviteten på deras försäljning. "

Bolagets nya delägare kommer att medverka i en offensiv satsning på försäljning och marknadsföring av varumärket Borås Wäfveri. Den nye delägaren står också bakom bolaget ICYou (www.icyou.se) som bl a ger Borås Wäfveri möjligheten att visa upp sina produkter i ett virtuellt showroom för bättre marknadskommunikation.

Om Borås Wäfveri AB:

Borås Wäfveri producerar och säljer textila produkter till kunder i norra Europa. Verksamheten är indelad i följande affärsområden: *Premium Private Label, där design och produktlösningar tas fram i samarbete med slutkunden. * Textile Service, som erbjuder textila produkter till sjukvården samt hotell- och restaurangbranschen. I sortimentet finns också funktionella textilier med t ex flamskyddande, vattenavstötande, antistatiska och antibakteriella egenskaper.

Om ICYou AB:

ICYou AB, med säte i Sverige - Skövde, grundades sommaren 2007 av entreprenören Fredrik Nilsson. Affärsidén är att skapa en global medie- och marknadsmötesplats för att möta individens växande behov av att träffas och umgås i s k "virtual communities" och koppla det till företagens behov av att hitta nya, effektiva marknadskanaler för att nå denna nya och snabbväxande marknadsandel. ICYou's virtuella värld, Interactive City, är baserad på avancerad dataspelsteknologi. Den unika interaktiviteten och den högupplösta grafiken ger möjligheter till att bygga varumärken, marknadsföra, sälja produkter och erbjuda tjänster på ett helt nytt sätt! Interactive City kommer att spegla verkligheten med medborgare, transport, utbildningsinstitutioner, myndigheter och marknadsekonomi.

För att se bilden till denna pressrelease, klicka på följande länk: http://www.marketwire.com/library/20091202-ICYou1203a.jpg

Contact Information