SOURCE: Actelis Networks

April 12, 2010 06:00 ET

Nieuwe Ethernetoplossingen Van Actelis Networks Zullen De Manier Waarop Service Providers Geavanceerde Breedbandservices Leveren Dramatisch Veranderen

Actelis' Baanbrekende Ethernetverbeteringen Leveren Meer Dan Tweemaal de Snelheid en het Bereik Van Concurrerende Oplossingen

LONDON--(Marketwire - April 12, 2010) - Actelis Networks(R), de wereldwijde leider in de levering van Ethernet door koperoplossingen, kondigde vandaag, op het Light Reading's Ethernet Expo Europe evenement, aan dat het nu baanbrekende oplossingen aan het verschepen is als onderdeel van haar industrieleidende portfolio van toegangsproducten voor Ethernet in the First Mile (EFM), welke het landschap voor breedbandtoepassingen op bestaande netwerk infrastructuren dramatisch zullen veranderen. Voor telecom service providers en ondernemingen overal ter wereld heeft Actelis Networks de vermogens van EFM om superieure breedbandvermogens te leveren over gebonden koperoplossingen aanmerkelijk uitgebreid door haar nieuw ontwikkelde Dynamic Rate Boost (DRB) en verbeterde Dynamic Spectral Shaping (DSS) technologieën. Aangedreven door Actelis' gepatenteerde en prijswinnende EFMplus(TM) technologie, verbetert de laatste baanbrekende innovatie van het bedrijf de prestatie en "spectrale vriendelijkheid" radicaal, onderwijl een grote reductie in CAPEX en OPEX leverend door het optimaliseren van het gebruik van apparatuurcapaciteit wanneer er minder paren worden gebruikt voor dezelfde hoge-snelheid breedbandservices.

Actelis' Ethernet gebruiksapparatuur en aggregatiesystemen leveren al de best presterende en meest betrouwbare Ethernet service over gebonden koperverbindingen. Nu levert de productportfolio van het bedrijf ongeëvenaarde breedbandsnelheden en bereik terwijl de impact op aangrenzende services aanzienlijk worden geminimaliseerd. Deze nieuwe vooruitgangen zullen radicaal veranderen hoe Ethernet netwerken worden gebruikt, met groot voordeel voor alle applicaties inclusief verbeterde hoge-snelheid Internetverbondenheid, toegepaste netwerken voor Transparante LAN-services, mobiele en DSLAM belasting en Intelligent Transportatie Systeem (ITS) netwerken.

"Actelis Networks bereikt nieuwe hoogten met onze nieuwste doorbraken in Ethernet technologie. Onze gepatenteerde DRB- en DSS-vermogens zullen de grootste snelheid, bereik en betrouwbaarheid leveren aan leveranciers en ondernemingen door middel van het leveren van superieure breedbandcapaciteit en netwerkefficiëntie daar waar zij het meeste nodig zijn – het toegangsnetwerk," zei Eric Vallone, vice-president marketing bij Actelis Networks. "Deze aanzienlijke vooruitgangen maken het mogelijk voor leveranciers en andere netwerkexploitanten om hun breedbandaanbod gemakkelijk en economisch uit te breiden en de dekking verder uit te breiden in de leveringsgebieden."

Actelis' DRB technologie optimaliseert verder de transmissie door meerdere koperen paren, daarbij 2X de snelheid en het bereik leverend vergeleken met concurrerende EFM toepassingen welke nu verkrijgbaar zijn. Het combineren van Actelis' DRB technologie, samen met symmetrisch hogere snelheden van tot aan 15Mpbs per enkel koperen paar, leveren significante prestatievoordelen, verbeterde betrouwbaarheid en substantiële vermindering van CAPEX en OPEX.

Met ingebouwde verbeterde DSS-vermogens, kunnen Actelis' standaardgebaseerde en spectraal overeenkomstige XR239 EFM Repeaters nu tot aan 15Mbps per enkel koperen paar en meer dan 100Mbps met gebruik van 8-paar gebonden schakels ondersteunen. Actelis' DSS technologie stelt haar XR239 EFM Repeaters in staat om het voldoen aan industriële standaards te verzekeren, evenals de plaatselijke spectrale vereisten. Actelis' DSS verwijdert praktisch geheel de impact op ADSL/ADSL2+/VDSL2 zonder opoffering van prestaties van beide services. Dit betekent dat Actelis' XR239 EFM Repeaters, nu in hun vijfde generatie, gebruikt kunnen worden om nog hogere symmetrische belasting en groter bereik te leveren aan nieuwe en bestaande klanten op het toegangsnetwerk. Dit zal serviceproviders in staat stellen om repeaters tot verder in hun klantengebied te gebruikten voor de levering van geavanceerde breedbandservices, inclusief het verzenden van gesproken- en dataverkeer van DSLAM’s en mobiele basisstations.

Terwijl serviceproviders doorgaan met het uitbreiden van hun portfolio van geavanceerde breedbandservices zoals VoIP, TelePresence en mobiele services, moeten zij verzekeren dat onderliggende netwerken voldoen aan de eisen van vandaag, en een evolutionair pad leveren om tegemoet te komen aan de eisen van de toekomst, onderwijl vasthoudend aan hun functie. Actelis' nieuwste technologische doorbraken doen precies datgene door het mogelijk maken van de levering van 30Mbps bandbreedte met gebruik van hetzelfde koper dat momenteel 2Mbps of minder levert met gebruik van bestaande T1/E1 technologie.

"Actelis' nieuwste technologische innovaties bereiken nieuwe snelheden, bereik en kwaliteit voor EFM via gebonden koperen toepassingen," stelde Michael Howard, medeoprichter en hoofdanalist bij Infonetics Research. "Meer dan 500,000 Actelis EFM poorten zijn verscheept, en de nieuwe productverbeteringen zullen serviceproviders moeten helpen om huidige afstand- en capaciteitbarrières te overbruggen, met groter breedbandbereik als gevolg. "

Over Actelis Networks
Opgericht in 1998 en met haar hoofdkwartier in Silicon Valley, California, is Actelis Networks de wereldwijde marktleider in de ontwikkeling en productie van Ethernet in the First Mile (EFM) over koperoplossingen voor telecom serviceproviders, ondernemingen en mogendheden wereldwijd. Gebouwd volgens onze gepatenteerde, standaardgebaseerde EFMplus(TM) technologie, worden Actelis' Ethernet toegangsystemen en repeaters veel gebruikt door meer dan 200 klanten in 40 landen; ongeëvenaarde snelheid, bereik en betrouwbaarheid leverend over koperen toegangsnetwerken. Actelis Networks(R) en het Actelis Networks logo zijn geregistreerde handelsmerken, en Carrier Ethernet over Copper(TM), EFMplus(TM), MetaASSIST(TM) en De 3 R's van EFM(TM) zij handelsmerken van Actelis Networks. Alle andere handelsmerken hierin gebruikt zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Lees meer op www.actelis.com.

Contact Information