SOURCE: Euro Partners

August 25, 2010 13:05 ET

Pokerspelers profiteren nog meer bij het gamen in september bij TitanPoker.com

Alle pokerspelers, inclusief de nieuwe leden, kunnen profiteren van Titan Poker's extreem aantrekkelijke aanbiedingen gedurende De Big Cash Out promotie.

LONDEN--(Marketwire - August 25, 2010) - Online pokerspelers die al vertrouwd zijn met de gulle Club Titan aanbiedingen bij Titan Poker, kunnen zich er op verheugen dat hun gaming in de maand september zelfs nog meer waard is, wanneer de populaire poker room zijn Big Cash Out lanceert.

Points die in september verdiend worden bij TitanPoker.com's cash games en toernooien, zijn meer waard dan ooit en spelers hebben ook nog eens de mogelijkheid om ze tegen ongelooflijk aantrekkelijke koersen te laten uitbetalen. Verder hoeven de spelers slechts 1000 points gedurende de maand te verdienen om de points te kunnen verzilveren. Deze lage drempel maakt het mogelijk dat veel Titan Poker-spelers van deze promotie gebruik kunnen maken.

Nieuwe spelers die tijdens de maand lid worden, kunnen ook van De Big Cash Out profiteren. Zodra spelers het minimum vereiste aantal van 1000 points gehaald hebben, kunnen zij zich tot de vriendelijke Klantenservice wenden, om een directe upgrade naar VIP status te krijgen. Zo komen spelers in aanmerking voor alle voordelen van de september aanbiedingen.

Spelers kunnen hun in september behaalde punten tot 10 oktober, wanneer De Big Cash Out officieel stopt, verzilveren. Points die voor september behaald zijn en points die tijdens De Big Cash Out behaald zijn, maar niet verzilverd zijn, zijn geldig voor de gebruikelijke aanbiedingen bij Club Titan, Titan Poker's royale online poker VIP club.

Over Titanpoker.com:

Titanpoker.com is de top online poker room in Europa en maakt onderdeel uit van het iPoker Netwerk. Titan Pokers software wordt ontwikkeld en onderhouden door Playtech, een beursgenoteerde onderneming en toonaangevende ontwikkelaar van gaming software. De site heeft bijna 30.000 online spelers tijdens piekuren. Ook garandeert Titan Poker $ 16.000.000 aan maandelijkse prijzen, organiseert speciale sit 'n' go toernooien met progressieve jackpots van wel $ 100.000, en vaardigt het spelers uit naar de grote internationale pokertoernooien. Titan Poker wordt exclusief gepromoot door Euro Partners.

Contact Information