SOURCE: Cisco Systems, Inc.

August 27, 2008 10:28 ET

Terremark selecteert de Cisco virtualisatie technologie voor het Infinistructure hulpprogramma – Informatica platform in Europa

Sterk presterend hulpprogramma voor de infrastructuurbewerkingen werkt met Cisco 7600 Series Routers, Catalyst Switches en MDS Multilayer SAN Switches

AMSTERDAM, NETHERLANDS en MADRID, SPAIN--(Marketwire - August 27, 2008) - Cisco (NASDAQ: CSCO) heeft vandaag aangekondigd dat Terremark Worldwide Inc., een leidinggevende provider op wereldschaal op het gebied van beheerde IT infrastructuur services haar Infinistructure™ hulpprogramma gelanceerd heeft – een informaticaplatform in Europa met Cisco(R) virtualisatie technologie geïmplementeerd op een Cisco Internet Protocol Next-Generation netwerkarchitectuur. Terremark heeft net de implementering van het nieuwe platform voltooid in haar faciliteiten in Madrid en Amsterdam. Dit net na de recente lancering van het Infinistructure platform gebaseerd op Cisco oplossingen in de Verenigde Staten.

"De succesrijke samenwerking tussen Terremark en Cisco heeft zich uitgebreid tot Europa en de uitbreiding van ons Infinistructure platform helpt ons tegemoet te komen aan de groeiende vraag van onze klanten aan beide zijden van de Atlantische oceaan,” zei Joost Metten, chief executive officer van Terremark in Europa. "Door de samenwerking met Cisco kan Terremark haar klanten volledig beheerde IT infrastructuur services aanbieden waar zij op kunnen vertrouwen."

Het Terremark Infinistructure platform is een echt hulpprogramma-bewerking oplossing die ontworpen werd om een oplossing te bieden aan zowel de economische als de capaciteit-op-aanvraag tekortkomingen van traditionele infrastructuren. De Infinistructure enterprise-klasse server en opslaginfrastructuur combineert het digitalOps(R) service-management platform, dat eigen is aan Terremark, met virtualisatie spitstechnologie van Cisco en andere bedrijven, en biedt een hoog schaalbaar en flexibel hoog-presterend bewerkingsplatform. Het Infinistructure op-vraag netwerk, opslag en informatie architectuur biedt de klanten de mogelijkheid hun infrastructuur vereisten nauwkeurig overeen te stemmen met hun commerciële behoeften. De volledig beheerde oplossing biedt plug-and-play toegang tot netwerkverbindingen van een groot aantal dragers en is verbonden met de ESpanix en AMS-IX Internet exchanges.

Het Terremark Infinistructure platform integreert Cisco 7600 Series Routers, Cisco Catalyst(R) 4900, 3560 Series Switches en Cisco MDS multilayer SAN switches.

"De IT infrastructuur behoeften van Europese bedrijven gaan niet alleen in stijgende lijn, ze worden ook steeds meer uiteenlopend," zei Ross Fowler, vicepresident van Service Providers in Europese markten bij Cisco. "Door samen te werken, kunnen Cisco en Terremark onze klanten helpen tegemoet te komen aan deze evoluerende behoeften. We merken een proliferatie op van gevirtualiseerde services omdat het bedrijven de mogelijkheid biedt IT bronnen aan te passen aan de groei en wijzigingen van de markt, terwijl omvangrijke kapitaaluitgaven vermeden worden en operationele uitgaven verminderd worden.”

Over Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) is de wereldleider op het gebied van netwerken die verandert hoe mensen verbinden, communiceren en samenwerken. Cisco nieuws en informatie is beschikbaar op http://www.cisco.com. Voor recent nieuws verwijzen wij u naar http://newsroom.cisco.com. Cisco uitrusting in Europa wordt geleverd door Cisco Systems International BV, een filiaal in volledige eigendom van Cisco Systems, Inc.

Cisco, het Cisco logo, Cisco Systems en Catalyst zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Cisco Systems, Inc. en/of haar geassocieerden in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen. Alle andere handelsmerken vermeld in dit document zijn de eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Het gebruik van het woord “partner” wijst niet op een partnerschaprelatie tussen Cisco en een ander bedrijf. Dit document is Cisco openbare informatie.

Voor rechtstreekse RSS Feeds van al het Cisco nieuws verwijzen wij u naar "News@Cisco" op de volgende link:

http://newsroom.cisco.com/dlls/rss.html

Contact Information