SOURCE: OpenWorldJourneys

September 01, 2005 18:50 ET

Thomas Mes Opent www.OpenWorldJourneys.nl een Nieuw Internet Reisbureau in Nederland dat Unieke bestemmingen tegen scherpe prijzen aanbiedt

AMSTERDAM, NEDERLAND -- (MARKET WIRE) -- September 1, 2005 -- Thomas Mes heeft www.OpenWorldJourneys.nl geopend, een nieuw Internet Reisbureau, dat unieke bestemmingen tegen scherpe prijzen aanbiedt op de Nederlandse markt.

"Wij geloven dat we een unieke plaats innemen door fantastische, bestemmings-vakanties op de Nederlandse markt aan te bieden," zegt Thomas, Directeur van www.OpenworldJourneys.nl. "Wij gaan exclusieve boutique hotels en cruises aan de Lycische Kust van Turkije aanbieden, en ook een uitgebreid aanbod van Chinese en Afrikaanse reisbestemmingen. Deze prachtige reizen zijn tot nu toe nog niet beschikbaar geweest voor de Nederlandse markt."

OpenWorldJourneys.nl is het eerste Europese bedrijf van het in Canada gevestigde OpenWorldJourneys, dat werd opgericht door de voormalige directeur van Virgin Holidays, Paul Neale, en brengt unieke bestemmingen in het Caribisch gebied, Mexico, Afrika, China en Canada, op de Nederlandse markt.

Het OpenWorldJourneys team, oudgedienden van Virgin Atlantic Airways en Virgin Holidays, voelde dat er een gat in de Nederlandse reismarkt was. OpenWorldJourneys zal betaalbare, nieuwe producten en een innovatieve selectie van reispakketen op de Nederlandse markt brengen.

Een spannend element van OpenWorldJourneys.nl is hun selectie van schitterende ontdekkingscruises langs de Canadese Kust en reizen door het binnenland met daarin grizzly beren, orka's, en woeste schoonheid van de wilde natuur. Zij bieden ook een uitgebreid assortiment van hotels met daarin kwaliteitshotels over de hele wereld tegen fantastische prijzen. Er zal een groot aanbod zijn in Caribische en Mediterrane vakanties en in verschillende soorten accommodaties.

OpenWorldJourneys.nl heeft een fantastische openingsaanbieding van 10% korting op alle exclusieve Turkse boutique hotels en Gullet cruises die voor oktober 2005 worden geboekt en uitgevoerd.

OpenWorldJourneys.nl zal een voorkeurs-status aanbieden aan reisbureau's door heel Nederland.

Contact Information