SOURCE: Euro Partners

February 04, 2010 13:26 ET

Titan Bet Erbjuder nya Marknader på Fyra Språk inför Super Bowl XLIV

Konkurrenskraftiga spreads finns nu tillgängliga för den 44:e "American football championship" med Titan Bets sportsbook

LONDON, STORBRITANNIEN--(Marketwire - February 4, 2010) - Titan Bet erbjuder nu för första gången "sports betting" för "National Football League championship" med sin sportsbook på Titanbet.com. De 44:e årliga Super Bowl-mästerskapen mellan 14-2 Indianapolis Colts och 13-3 New Orleans Saints i Miami Gardens, Florida den 7:e februari 2010 kommer bli en av de mest minnesvärda i den amerikanska fotbollens historia.

Titan Bet har satt de nuvarande Super Bowl betting- oddsen på 1.45 för en vinst för Colts och 2.77 för en vinst för Saints. Dessutom finns numer ytterliggare marknader för spelare att satsa på. Titan Bet sportsbook som erbjuds på spanska, franska, tyska och engelska framträder allt mer som en av de främsta "sportsbooks" på nätet.

Spelet förväntas bli fullspäckat med mål i högt tempo och en kamp mellan de bästa offensiva lagen i NFL idag. Fyra-gånger-i-ligan MVP quarterback Peyton Manning är en av höjdpunkterna liksom Saints väntade offensiv utförd av quarterbacken Drew Brees som lett ligan i både yards och poäng. Colts väntas avgå med segern. För att Saints ska vinna måste de hålla ett starkt försvarsspel som är både konstant och oförsonligt men så länge Saints försvarsspel neutraliseras väntas en förkrossande Colt-seger.

"Titan Bet är stolta över att kunna förse sina vadslagningsspelare med möjligheten att vinna stort på Super Bowl XLIV vilket är ett av de mest sedda sport evenemangen i världen", kommenterade Euro Partners Marketing VP, Marc Kenigsberg. "Med det ökade utbudet av språk vi erbjuder förväntar vi oss etablering i nya sektorer medan vi ökar vår konkurrenskraft för online sports betting".

Titan Bet bjuder in dess spelare att följa Super Bowl såväl som andra större sportevenemang på www.titanbet.com

Om Titanbet.com:

Titanbet.com är en sida för sports betting och erbjuder spelare fullständig service med möjligheter till realtids live betting på sportevenemang från hela världen. Titan Bet täcker fotboll, rugby, Amerikansk fotboll, baseball, basket, tennis, cricket, motorsport och än mer i sportkretsar över hela Europa, Nordamerika, Sydamerika, Afrika och Asien. Titan Bet är en produkt från Euro Partners - det största och mest etablerade affiliate- programmet för Playtech-licenser i världen- Besök Titan Bet för mer information.

Contact Information