SOURCE: Euro Partners

February 04, 2010 13:28 ET

Titan Bet introduceert vier nieuwe talen voor Super Bowl XLIV

Concurrerende spreads zijn nu beschikbaar voor de 44e American Football kampioenschappen via Titan Bet Sportsbook

LONDEN, VERENIGD KONINKRIJK--(Marketwire - February 4, 2010) - Titan Bet biedt voor het eerst sportweddenschappen voor het National Football League Championship via haar Sportsbook op Titanbet.com. Op de 44e editie van de jaarlijkse Super Bowl zullen de 14-2 Indianapolis Colts en 13-3 New Orleans Saints het tegen elkaar opnemen, in Miami Gardens, Florida op 7 februari 2010. Het zal zeker de boeken ingaan als een van de meest memorabele American Football kampioenschappen in de geschiedenis.

Titan Bet schat de kansen voor de huidige Super Bowl in op 1,45 voor een winst van de Colts en 2,77 voor een overwinning van de Saints. Bovendien zijn er nieuwe gokmarkten bijgekomen voor voor spelers. Titan Bet Sportsbook wordt nu ook aangeboden in het Spaans, Frans, Duits en Engels. De site groeit snel en ontpopt zich als een van de beste sportsbooks online.

De wedstrijd zal naar verwachting hoog scoren, en het wordt zeker een veldslag tussen twee van de meest aanvallende NFL teams. Viervoudig MVP quarterback Peyton Manning zal een van de uitblinkers zijn. De Colts zetten alles op alles voor de overwinning, maar de aanvallers van de Saints, aangevoerd door quarterback Drew Brees, hebben dit seizoen de toon gezet in de competitie, zowel qua puntenaantal als het aantal yards. Om de overwinning binnen te halen, moeten de Saints rekenen op hun degelijke, constante verdediging. Als de verdediging van de Saints het laat afweten, dan zullen de Colts een splijtende overwinning boeken.

"Titan Bet trots is om zijn spelers de mogelijkheid te kunnen bieden veel te winnen bij de Super Bowl XLIV, een van de meest bekeken sportevenementen in de wereld", aldus Euro Partners Marketing VP, Marc Kenigsberg. "Met de groei in het aantal aangeboden talen, verwachten we verder door te kunnen dringen in nieuwe sectoren. Dit vergroot ons concurrentievoordeel in online sportweddenschappen".

Titan Bet nodigt spelers uit om de Super Bowl en andere grote sportevenementen te volgen op www.titanbet.com.

Over Titanbet.com:

Titanbet.com is een full service site voor sportweddenschappen die spelers real-time, live weddenschappen op sportevenementen biedt van over de hele wereld. Titanbet.com biedt voetbal, rugby, American football, honkbal, basketbal, tennis, cricket, autosport en meer, uit Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Titan Bet is een product van Euro Partners - het grootste en meest gevestigde affiliate programma voor Playtech- licentiehouders in de hele wereld. Bezoek Titan Bet voor meer informatie.

Contact Information