SOURCE: Euro Partners

February 04, 2010 13:25 ET

Titan Bet tilbyder nye markeder på fire sprog til Super Bowl XLIV

Konkurrencedygtige spreads er nu tilfaengelige til det 44. mesterskab i amerikansk fodbold via Titan Bet sportsbook.

LONDON, ENGLAND--(Marketwire - February 4, 2010) - Titan Bet tilbyder for første gange sports betting til mesterskabet i "National Football League" via vores sportsbook hos Titanbet.com. Den 44. årlige Super Bowl mellem 14-2 Indianapolis Colts og 13-3 New Orleans Saints i Miami Gardens, Florida finder sted d. 7. februar 2010 og spås til at blive en af de mest mindevaerdige mesterskaber i football historien.

Titan Bet har fastsat de nuvaerende Super Bowl odds til 1.45 for en sejr til Colts, og 2.77 for at mesterskabet går til Saints. Derudover findes der også ekstra markeder, som spillere kan spille på. Titan Bet sportsbook tilbydes på spansk, fransk, tysk og engelsk og er hurtigt blevet en af de bedste sportsbooks online.

Selve kampen forventes at blive et aktionsfyldt møde mellem to af de bedste offensive hold i NFL i dag. Fire gange league MVP quarterback Peyton Manning er et af hovednavnene, og mens Colts er tørstig efter sejr, har Saints angreb, anført af quarterback Drew Brees ligget i spidsen af ligaen både mht. yards og point. For at Saints kan vinde, er der brug for et staerkt forsvar, som skal vaere stabilt og ubamhjertligt, men så laenge Saints forsvar neutraliseres, forventes dog en sejr til Colts.

"Titan Bet er stolt af at kunne give sine spillere muligheden for at vinde stort på Super Bowl XLIV, en af de mest sete sports begivenheder i verden", udtaler Euro Partners Marketing VP, Marc Kenigsberg. "Med det voksende antal sprog, som vi tilbyder, forventer vi at kunne åbne op til nye markeder og samtidig forøge vores konkurrenceevne indenfor online sports betting".

Titan Bet inviterer sine spillere til at følge Super Bowl spaendingen samt andre store sportsbegivenheder på www.titanbet.com.

Om Titanbet.com:

Titanbet.com er en sports betting side, som tilbyder spillere real-time, live betting muligheder på sportsbegivenheder fra hele verden. Titanbet.com omfatter fodbold, rugby, amerikansk fodbold, baseball, basketball, tennis, cricket, motor sport og meget mere fra hele Europa, Nordamerika, Sydamerika, Afrika og Asien. Titan Bet er et produkt af Euro Partners - det største og mest etablerede affiliate program for Playtech licenser i verden. Besøg Titan Bet for at laese mere.

Contact Information