SOURCE: Euro Partners

February 17, 2010 14:40 ET

TitanPoker.com in nieuwe film From Paris with Love met John Travolta en Jonathan Rhys Meyers

Nieuwe film From Paris with Love van producent Luc Besson bevat Titan Poker scène

LONDEN, VERENIGD KONINKRIJK--(Marketwire - February 17, 2010) - From Paris with Love is een keiharde actiefilm van regisseur Pierre Morel (District 13 en Taken) met in de hoofdrollen John Travolta en Jonathan Rhys Meyers. De film werd mede geschreven en geproduceerd door de alom geprezen Franse regisseur Luc Besson. Het productiebedrijf van Besson heeft ervoor gekozen om samen te werken met TitanPoker.com en de online poker room in de film te verwerken.

De film gaat over James Reece (Jonathan Rhys Meyers), een CIA-agent die ervan droomt om wat bonafide actie mee te maken. Bij zijn eerste opdracht op hoog niveau moet hij samenwerken met Charlie Wax (John Travolta). Wax is een bijdehante veteraan die maar al te graag de trekker overhaalt en samen met James Reece wordt hij naar Parijs gestuurd om een terroristische aanval te stoppen. Charlie sleept de jonge James al schietend door de Parijse onderwereld, zodat die laatste heimelijk terugverlangt naar zijn gemakkelijke oude bureaubaan. Maar dan ontdekt James dat hij het doelwit is van dezelfde bende die hij samen met Wax moet oprollen en dat er geen weg terug is...

Titan Poker komt voor in een scène waarin een van de personages van de film online poker speelt. From Paris with Love ging op 5 februari in de VS in première en zal vanaf 17 februari te zien zijn in de Franse bioscopen.

Als promotie voor de pokerfilm zal er op de Franse site van Titan Poker een exclusief From Paris with Love pokertoernooi plaatsvinden waar spelers tot $ 5000 kunnen winnen. Op de site zullen ook op verschillende tijdstippen gedurende het toernooi de nodige cadeaus worden weggeven, alsmede bioscoopkaartjes voor de film.

Over Titanpoker.com:

Titan Poker, de top online poker room in Europa, maakt deel uit van het iPoker Netwerk. De Titan Poker software is ontworpen door Playtech, de toonaangevende, beursgenoteerde ontwikkelaar van gaming software. Titan Poker geeft maandelijks meer dan $ 16.000.000 aan prijzengeld weg en telt bijna 30.000 online spelers op piekuren. Titan Poker organiseert speciale jackpot sit 'n' go toernooien met progressieve jackpots tot wel $ 100.000 en beloont spelers met seats op internationale toernooien. Titan Poker wordt exclusief gepromoot door Euro Partners.

Contact Information