Euro Partners

January 21, 2010 13:21 ET

TitanPoker.com zendt zijn Sterkste man / vrouw uit naar de World Series of Poker

Online spelers van de populaire poker room zullen strijden voor een Main Event prijzenpakket t.w.v. $ 13.000 en andere cashprijzen

LONDEN, VERENIGD KONINKRIJK - (Marketwire - 20 januari 2010) TitanPoker.com, de grootste pokerroom in Europa, daagt haar online pokerspelers uit voor een ware titanenstrijd, waarvan de winnaar in juli van dit jaar wordt uitgezonden naar het 2010 WSOP(i) Main Event in Las Vegas.

TitanPoker Sterkste Man begint op 1 februari 2010, en alle spelers hebben een gelijke kans op de hoofdprijs van maar liefst $ 13.000. De winnaar zal Titan Poker vertegenwoordigen op de 2010 World Series of Poker(i) en een pakket ontvangen met geld voor de buy-in op het Main Event, hotelovernachtingen en vliegtickets.

Om de concurrentie te verslaan moeten spelers minstens 7500 Titan Poker Points per dag verdienen aan de cashtafels van de pokerroom of bij de toernooien. Alle spelers die het vereiste aantal Points per dag verzamelen blijven in de running. De promotie gaat door tot er slechts een speler overblijft. Deze Sterkste Man / Vrouw wint dan de hoofdprijs.

Extra geldprijzen zullen worden uitgereikt in andere groepen, gebaseerd op het VIP-niveau van een speler en het aantal Points dat deze per dag heeft verdiend. In een van de categorieën is er een eerste prijs ter waarde van $ 5000, beschikbaar voor alle spelers, en er is een kleinere prijs voor spelers op het Bronze-niveau die tenminste 20 Points per dag bijeen weten te sprokkelen.

Om in aanmerking te komen voor deelname aan de competitie voor Titans Sterkste Man / Vrouw, worden online poker spelers aangemoedigd om de gebruiksvriendelijke Titan Poker software te downloaden en een account te registreren voor de promotie begint op 1 februari.

Over TitanPoker.com:

Titan Poker is de toonaangevende online pokerroom in Europa en maakt deel uit van het iPoker Netwerk. Titan Pokers software werd ontworpen door Playtech, de leidinggevende ontwikkelaar van gaming software, die ook terug te vinden is op de beurs. Titan Poker geeft maandelijks meer dan $16.000.000 aan prijzengeld weg en telt bijna 30.000 online spelers op piekuren, waaronder verschillende prijswinnaars die deelnamen aan de grootste internationale pokertoernooien. Titan Poker organiseert speciale jackpot sit 'n' go-toernooien met progressieve prijzen en jackpots tot wel $100.000. Titan Poker wordt exclusief gepromoot door Euro Partners, het grootste e-gaming affiliate programma in de wereld.

(i) The World Series of Poker en WSOP zijn handelsmerken van Harrah's License Company, LLC ("Harrah's"). Harrah's sponsort of ondersteund Titan Poker niet, en is niet verbonden aanof partner van Titan Poker of haar producten, diensten, promoties of toernooien.

Contact Information