SOURCE: ICYou

January 29, 2010 06:59 ET

Två av Sveriges stora musik profiler skriver på för att hjälpa ICYOU Mobile

SKOVDE, SWEDEN--(Marketwire - January 29, 2010) - Två av de främsta musikprofilerna i Sverige har sett ICYou Mobile's potential. Vi har äran och glädjen att presentera Bert Karlson och Anders Hedqvist.

Lars-Erik Ottenvall, VD för ICYou Group säger:

"Att få med dessa två levande 'legender' i vår musiksatsning är vi både stolta och glada över. Deras kunskap och erfarenhet inom musikbranschen kommer att vara en oerhörd tillgång för oss. De förstod direkt att rockshop blir en fantastisk distributionskanal för artister."

Om Bert:

Bert Karlson, en av Sveriges mest kända entreprenörer, engagerar sig i ICYou Mobile som rådgivare och kreativt bollplank i utvecklingen av musik- och artistsatsningen. Bert Karlsson har varit aktiv i musikbranschen de senaste 50 åren och har en ovärderlig kunskap och ett kontaktnät som få i Sverige.

Bert säger: "Jag såg det här konceptet i tidigt skede och är glad att Fredrik Nilsson och Lars-Erik Ottenvall kontaktade mig igen efter den tid som hade gått. De är innovatörer som jag tveklöst tror kommer förändra sättet att kommunicera på. Det är en briljant idé att låta artisterna ta del av ICYou Mobile's koncept, där de får möjlighet att själva designa sina Showrooms, marknadsföra sina musikprodukter och träffa sina fans."

Om Anders:

Anders Hedqvist har de senaste 30 åren varit aktiv inom musikbranschen i ledande positioner. Anders har en bred och gedigen kunskap och erfarenhet av musikbranschen. Han har varit verksam inom såväl grossistmarknaden på kundsidan som VD på Sonet Grammofon AB, vilket var ett av Nordens ledande skivbolag. Sedan 90- talet har Anders Hedqvist bedrivit egen verksamhet inom 'special marketing', produktplacering inom svensk långfilm samt varit en av pionjärerna att starta en internationell musikportal, fanglobe.com, i millennieskiftet. Anders Hedqvist går nu in som rådgivare för ICYou Mobile AB för att etablera och säkerställa musiksatsningen.

Anders säger: "Det finns idag flera aktörer som satsar på digital musikdistribution som medlemmarna kommer åt genom datorer, spelkonsoler och mobiltelefoner. Nu har fansen via IC You Mobile AB möjlighet att träffa och kommunicera direkt med sina idoler vilket är en fantastisk utveckling. Jag är övertygad om att denna produkt kommer att bli en succé world wide."

Contact Information