SOURCE: Getfugu

August 27, 2010 17:11 ET

USA's føderale højesteret afviser useriøse RICO-påstande mod Getfugu

WEST HOLLYWOOD, CA--(Marketwire - August 27, 2010) - Getfugu (OTCBB: GFGU), næste generations mobile søgeværktøj, meddelte i dag, at U.S. District Court dommer George H. King har afvist et civilt RICO-sagsanlæg indbragt mod selskabet og dets ledere og direktører. Retten afgjorde, at der absolut intet gyldigt grundlag var for at indbringe et sagsanlæg, der anklagede selskabet for at være en gangsterstyret korrupt organisation, nægtede tilladelse til ændring samt afviste påstandene med præjudice.

"Efter en detaljeret og grundig gennemgang af alle påstandene, fandt dommeren, at sagsøgeren RICO's påstande aldrig burde være indbragt", sagde selskabets advokat, John C. Kirkland, partner hos Luce, Forward, Hamilton & Scripps LLP. "De var aldeles og fuldstændigt uden nogen som helst retslig realitet."

"Dette er en ny dag for Getfugu," sagde Rich Jenkins, selskabets medstifter. "Sluseportene er blevet åbnet for en mængde nye forretningsmuligheder, som er blevet forsinket på grund af disse falske og ubegrundede påstande. Vi forventer nu at være i stand til hurtigt at aktivere vores forretningsplan, der lægger vægt på Augmented Reality inden for handel, underholdning, sport og endda politik."

"Den føderale højesterets afgørelse i dag betyder, at den mistanke, som vi uberettiget er blevet tvunget til at operere under i de sidste ni måneder, nu er fjernet," bemærkede Carl Freer, GFGU's medstifter og administrerende direktør. "Afvisningen af dette sagsanlæg gør det muligt for os at påbegynde genopbygningen af indtægter, samt genetablere interessenternes tillid, som på uretfærdig vis var blevet lagt på is. Vi ser frem til hurtigt at genvinde vores avancerede position inden for videreudviklingen af 'Se det, Sig det, Få det'-teknologien for at forbinde forbrugere og producenter."

Om Getfugu
Getfugu, Inc.'s revolutionerende "Se det, Sig det, Få det" -teknologi er den første carrier-agnostiske, platform-agnostiske mobile søgeplatform. Getfugu vil ændre måden, hvorpå folk får adgang til nettet med deres mobiltelefoner. Den er designet til at lette og støtte brugere ved at integrere mobiltelefonens kernestyrker -- image-, stemme- og stedgenkendelse -- til en enkelt kundetilpasset applikation. Endvidere tilbyder Getfugu den eneste mobile e-handelsplatform, der findes i hele verden i dag. Getfugu-platformen vil snart være tilgængelig for 97 % af de disponible mobiltelefoner (mere end 3,3 mia. håndsæt) verden over.

For yderligere oplysninger om Getfugu, besøg venligst vores website på: www.Getfugu.com

Fremadskuende udsagn
Med undtagelse af udsagn om historiske kendsgerninger, er de ovenomtalte emner fremadskuende og i henhold til Safe Harbor (sikker havn)-bestemmelserne i Reformloven om retssagsbehandlingen af privat sikringsret af 1995. Disse fremadskuende udsagn reflekterer utallige antagelser og involverer forskellige risici og usikkerhedsmomenter, hvoraf mange er uden for selskabets kontrol, hvilket kan forårsage, at de faktiske resultater afviger i væsentlig grad fra de anførte forventninger. Disse risikofaktorer omfatter bl.a. begrænset operationshistorik, intens konkurrence samt vanskelighed ved at udvikle, udnytte og beskytte ophavsretligt beskyttede teknologier såvel som yderligere risikofaktorer drøftet i rapporterne, som selskabet har indgivet til Securities and Exchange Commission (Kommission, der overvåger udstedelse af værdipapirer), som er tilgængelige på dens website på http://www.sec.gov. Medmindre det er krævet ved lov, selskabet påtager sig ingen forpligtelse til at opdatere alle oplysninger.

Contact Information