SOURCE: ABAS Software AG

ABAS Software AG

March 25, 2013 06:44 ET

abas presenteert ERP innovaties op CeBIT 2013

CeBIT 2013 groot succes voor abas vanwege de presentatie van innovaties op het gebied van ERP voor productie-, distributie-, en dienstverlenende bedrijven

KARLSRUHE, GERMANY--(Marketwire - Mar 25, 2013) - Dit jaar was CeBIT, 's werelds grootste computerbeurs, een absoluut succes voor abas. Concurrerende ERP innovaties, een nieuwe web-client en derde generatie mobiele oplossingen trokken ERP klanten, journalisten en analisten uit de hele wereld naar de Abas stand in hal 5.

ERP klanten werven door innovaties.

Veel bezoeker kwamen direct na de opening van de CeBIT naar de abas stand om de nieuwe abas web client te bekijken en om deel te nemen aan tal van presentaties. "We zijn heel content met de resultaten van de presentaties, vooral omdat veel abas gebruikers uit alle hoeken van de wereld hebben deelgenomen" zei Katharina Klobassa, Software architect bij ABAS Software AG. De nieuwe abas web-client biedt meer dan slechts een modern ontwerp dat robuust is en eenvoudig in het gebruik; gebruikers zien ook vooruitgang in de innovatieve data visualisaties en de verbeterde controle over de bedrijfsprocessen.

Mobiele Oplossingen: Verkoop, Inkoop en Service

De groeiende vraag naar mobiliteit in de huidige ERP omgeving heeft van mobiele oplossingen meer dan een trend gemaakt - het wordt meer en meer de standaard. "Onze mobiele oplossingen maken deel uit van het standaardpakket en ik ben zeer trots om onze derde generatie mobiele oplossingen, met continue en platform onafhankelijke toegang tot de relevante bedrijfsdata hier te presenteren" verklaarde Daniel Rau, Product Manager bij ABAS Software AG.

Nieuwe business opportunities op CeBIT

abas trok een recordaantal bezoekers op CeBIT 2013. Mario Raatz, CSO van ABAS Software AG, zei, "Ons wereldwijde partnernetwerk was wederom sterk vertegenwoordigd hier in Hannover, daardoor konden we onze sleutelfactoren voor succesvolle ERP projecten voorstellen: software, expertise en methodologie."

Over abas

Opgericht in 1980, is abas de belangrijkste verlener van krachtige, doch kostenbesparende ERP totaaloplossingen voor productie-, distributie- en dienstverlenende bedrijven van middelgrote omvang. abas Business Suite optimaliseert elke sector van de waardeketen: van verkoop tot kostenberekening, aanschaf, productie, financiën, en supply chain management. abas wordt geprezen omdat het binnen de meeste budgetten past terwijl ze absolute ERP functionaliteit leveren. Werkend op LINUX, Unix en Windows, heeft abas Business Suite de flexibiliteit, de uitbreidbaarheid en het gebruiksgemak, dat consistent ROI aan haar klanten kan tonen. abas heeft onlangs de hoogste scores gekregen voor klantentevredenheid en software flexibiliteit volgens een wereldwijde enquête van Intelligent Systems Solution.

Contact Information