SOURCE: Kineticsware

October 24, 2007 06:00 ET

Acando ansluter sig till Kineticsware Partner Program

Partners utökar relationerna över Europa

STOCKHOLM, SWEDEN--(Marketwire - October 24, 2007) - Kineticsware, ett globalt mjukvaruföretag och certifierad Microsoft partner, fokuserat på kunder inom leveranskedjeintensiv industri, meddelade idag att det har undertecknat ett partnerskapsavtal med Acando, en ledande konsultfirma för företagsledning och IT, med bas i Sverige. Med sin djupgående expertis inom leveranskedjehantering och Microsoft Dynamics AX-lösningar, i kombination med ett integrerat arbetssätt för affärs- och IT-konsultering, är Acando på ett unikt sätt beredda att driva fram ett högre värde för sina kunder genom Kineticsware Partner Program.

"Vi är mycket entusiastiska över det här partnerskapet. Det representerar en unik möjlighet för Acando och Kineticsware att rikta in sig på de särskilda behoven hos våra kunder inom tillverkning och distribution på den svenska marknaden”, säger Mattias Englund, Business Area Manager för Microsoft Dynamics på Acando. "Tillsammans kan vi rikta in oss på våra kunders behov av att hantera implementeringar av Microsoft Dynamics AX och stödja Microsoft-baserat samarbete, affärsintelligens och tillämpning av leveranskedjehantering, till en lägre kostnad och med högre avkastning på investeringarna för målindustrier över Europa. Detta samarbete förstorar ytterligare upp vår modell för tillhandahållande av partnerskap när vi nu får lägga till en av de ledande leverantörerna av Microsoft Dynamics AX", tillägger Simon Thomason, VD för Kineticsware i Europa, Mellanöstern och Afrika.

När Acando väljer att delta i Kineticsware Partner Program, kommer de att kunna ta emot extra support när det gäller att identifiera nya kundförbindelser, vidga sitt totala lösningsarbetssätt, samt samarbeta för att dra till sig och träna nya konsulter som kan möta tillväxtmöjligheterna på marknaden i den nordiska regionen. Genom sin expansion över Europa är Acando dessutom på ett unikt sätt kvalificerade för att expandera och accelerera räckvidden för Kineticswares lösningar ut till kunder som tar initiativ till leveranskedjeförändringar.

Om Kineticsware

Kineticsware är ett globalt mjukvaruföretag och en certifierad Microsoft-partner med oöverträffad industriexpertis. Företaget levererar anpassningsbara företagsledningslösningar till leveranskedjeintensiva företag inom värdekedjorna för högteknologi, konsumtionsvaror, beklädnadsartiklar och textil. Genom att ge medelstora företag en erfarenhet som historiskt bara har varit tillgänglig för stora koncerner, skapar företaget åt kunderna ett varaktigt affärsvärde med lägsta möjliga risk och högsta möjliga avkastning. För mer information, besök: www.kineticsware.com.

Om Acando

Acando är ett konsultföretag som tillsammans med sina kunder identifierar och genomför verksamhetsförbättringar genom informationsteknik. Acando erbjuder balans mellan hög kundnytta, kort projekttid och låg totalkostnad. Acando omsätter på årsbasis över en miljard kronor och har fler än 1 300 yrkesverksamma anställda i tio europeiska länder. Acando är noterat på OMX Nordiska Börs. Acandos företagskultur grundar sig på tre kärnvärden: Laganda, passion och resultat. För mer information, besök: www.acando.com.

Contact Information