SOURCE: Auction Export

Auction Export

May 01, 2013 09:00 ET

Auction Export julkaisee Golive(SM) -verkkotyökalun

Ainutlaatuinen työkalu, jonka avulla ostaja voi jättää reaaliaikaisia tarjouksia ajoneuvoista IAA -huutokaupoissa

TORONTO, ONTARIO--(Marketwired - May 1, 2013) - Auction Export, on johtava internet-yritys, joka on erikoistunut autojen ostoon ja vientiin USA:sta ja Kanadasta ostajille ympäri maailmaa. Insurance Auto Auctions (IAA) -markkinointiyhteistyökumppani on tänään ilmoittanut GOLIVE julkaisusta. Se on ainutlaatuinen verkkotyökalu, jonka avulla ostaja voi jättää tarjouksia IAA:n huutokauppaan reaaliajassa suoraan Auction Export -verkkosivustolta. Tämä upean uuden työkalun avulla Auction Exportin kansainväliset loppukäyttäjät voivat jättää omat tarjouksensa reaaliaikaisesti huutokaupan aikana kehittäen Auction Exportin ja IAA:n välistä markkinointikumppanuussopimusta.

"GOLIVE antaa mahdollisuuden kymmenille tuhansille aktiivisille Auction Export -ostajille ympäri maailman jättää tarjous henkilökohtaisesti heitä kiinnostavista IAA:n ajoneuvoista helppokäyttöisen verkkotyökalun mukavuudella,” kertoo Rustam Biisenabyev, Auction Export -toimitusjohtaja. "Se antaa myös IAA:lle mahdollisuuden esitellä autokantaansa yhä laajemmalle ostajakunnalle, minkä johdosta heidän hallitsemiensa ja myymiensä autojen tuotot pääsevät parhaalle mahdolliselle tasolle."

Tietoa Auction Exportista:

Auction Export, perustettu 2007, on erikoistunut toimittamaan autoja USA:sta ja Kanadasta yksityishenkilöille ympäri maailman. Auction Exportin verkkosivulla (www.auctionexport.com) on helppoja ratkaisuja kuluttajille ajoneuvojen etsimiseen, ostoon ja maksuun sekä moneen muuhun logistiseen asiaan, kuten kuljetukseen lähestulkoon mihin tahansa maailman satamaan. Vuonna 2012, Auction Export sai tunnustusta Insurance Auto Auctionin alueellisena edustajana Länsi-Afrikassa. Auction Exportin henkilökohtainen lähestyminen asiakkaisiinsa on auttanut sitä vahvistamaan kanta-asiakkuuksiaan 79 maassa. Auction Export jatkaa tällä erinomaisen palvelun tiellä, mikä saa heidän asiakkaansa palaamaan yhä uudestaan.

Tietoa IAA:sta:

Insurance Auto Auctions on internetin johtava lunastusautojen huutokauppias, jonka omistaa KAR Auction Services, Inc. (NYSE: KAR). KAR:n päätoimipaikka on Illinoisin Westchesterissä, ja IAA omistaa yli 160 huutokauppatilaa Pohjois-Amerikassa. Vuodesta 1982 lähtien IAA on myynyt miljoonia ajoneuvoja vakuutusyhtiöiden ja autovuokraamoiden puolesta huutokaupoissa viikoittain ja rahoittanut yrityksiä, hyväntekeväisyysjärjestöjä ja yksityisiä ihmisiä.

Contact Information