SOURCE: AVST

October 14, 2008 16:09 ET

AVST geeft een demonstratie van CallXpress op VoiceCon Amsterdam 2008

Internationale case studies met een Europees publiek dat er op uit is de Legacy voicemail oplossingen te vervangen met Unified Communications

AMSTERDAM, THE NETHERLANDS--(Marketwire - October 14, 2008) - Applied Voice & Speech Technologies, Inc. (AVST) stelt deze week haar paradepaardje "Unified Communications oplossing, CallXpress(R)" tentoon op VoiceCon(R) Amsterdam 2008. Demonstraties van CallXpress worden gehouden op stand nr. 41 van AVST in het Demo Pavilion Lounge Forum in de RAI in Amsterdam van 14 tot 16 oktober 2008. Een hoogtepunt zijn de internationale gebruiker case studies waarmee AVST de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van het product wenst aan te tonen.

VoiceCon Amsterdam spreekt twee fundamentele bezorgdheden aan binnen ieder bedrijf: Namelijk, hoe men een correct IP-telefonie platform selecteert en uitbouwt en hoe men dit systeem optimaal kan benutten om de commerciële activiteiten van een bedrijf te verbeteren. De conferentie brengt de IT mensen en communicatie kaderleden binnen een bedrijf samen, in combinatie met installatie verkopers, service provider netwerk operatoren, consultants en analisten die zich toespitsen op de centrale punten van voice netwerken van een bedrijf en de migratie naar IP-telefonie en convergentie.

VoiceCon Amsterdam engageert zich tot een centraal doel: De bezoekers bij te staan de best mogelijke beslissingen te nemen in verband met IP-telefonie, geconvergeerde netwerken en Unified Communications. Als een van de leidinggevende experts op wereldvlak is AVST aanwezig om haar doelstelling te ontwikkelen de eindgebruiker kennis bij te brengen over de wijze waarop zij Unified Communications oplossingen kunnen selecteren en te implementeren.

"Legacy voicemail systemen bereiken het einde van hun levensduur en de besluitnemers worden geconfronteerd met cruciale keuzes die uiteindelijk de toekomst zullen bepalen van de communicatie-infrastructuur", zei Denny Michael, Vice President van Marketing bij AVST. "Er zijn verschillende opties beschikbaar en we blijven er ons op toeleggen de markt kennis bij te brengen met betrekking tot de transitie van legacy systemen naar de volgende generatie van communicatie oplossingen."

Met de capaciteit gelijktijdig ondersteuning te bieden aan meerdere PBX’en en de ervaring van meer dan 40 000 implementaties op wereldschaal heeft AVST het technische vermogen en de ervaring een veilig migratiepad te bieden aan de volgende generatie van Unified Communications. Zoals vorige week werd aangekondigd, heeft de Amerikaanse industriële analist COMMfusion AVST als de leidinggevende leverancier van unified messaging (UM) gerangschikt in termen van "volledigheid van de oplossing." COMMfusion heeft 16 verkopers geëvalueerd en CallXpress werd geïdentificeerd als het bedrijf met de meest volledige UM oplossing van de geëvalueerde bedrijven.

CallXpress biedt call processing, voicemail, unified messaging, fax, berichten en speech-enabled persoonlijke assistenten en geautomatiseerde begeleider mogelijkheden van wereldklasse om organisaties te helpen hun productiviteit te verbeteren. Het platform is de ideale oplossing om legacy voicemail systemen te vervangen en ondersteuning te bieden voor de meest recente IP-PBX integraties. CallXpress werd ontwikkeld voor snelle en moeiteloze conversies naar de volgende technologische generatie op basis van een snelle implementatie, een eenvoudige administratie en onderhoud en een telefoon gebruikersinterface emulatie waarmee de klant reeds vertrouwd is geraakt – en dit resulteert in een minimum aan opleiding.

AVST heeft een uitgebreide lijst aan partners die haar Unified Communications oplossingen verkoopt en ondersteunt in heel de wereld. Voor verkoopinformatie verwijzen wij u naar de website van het bedrijf op www.avst.com.

Over AVST

Applied Voice & Speech Technologies, Inc. (AVST) is een leidinggevende ontwikkelaar van communicatie oplossingen voor zowel kleine als grote bedrijven. Op basis van haar unified communicaties platform van wereldklasse, CallXpress(R), biedt AVST de meest krachtige suite van tweede generatie communicatie, inclusief geavanceerde call processing, voice messaging, unified messaging, fax, berichten en speech-enabled persoonlijke assistent (inclusief geautomatiseerde attendant en handenvrij toegang voor de mobiele operator).

Het CallXpress unified communicatie platform werd ontworpen om de bedrijfsmigratie van legacy TDM call processing en voicemail oplossingen mogelijk te maken naar IP-enabled unified communicaties door de interoperabiliteit, schaal, functie diepte en flexibiliteit en administratieve mogelijkheden te bieden die de IT mensen en Telecom teams binnen een bedrijf vereisen.

Met haar hoofdkwartier in Orange County, Californië, onderhoudt AVST filialen in Seattle, Washington en het Verenigd Koninkrijk en heeft externe verkoopkantoren in heel de Verenigde Staten. Met meer dan 40 000 systemen geïnstalleerd over heel de wereld worden de unified communicatie oplossingen van AVST internationaal verkocht en ondersteund door een uitgebreid netwerk van verdelers en OEM-partners. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Denny Michael, Vice President van Marketing op het nummer 949-699-2300 of via de website van het bedrijf op www.avst.com.

Contact Information  • Media contactpersoon:
    Dena Grigas
    Lages & Associates
    (949) 453-8080
    dena@lages.com