SOURCE: Awingu

Awingu

September 14, 2016 07:27 ET

Awingu Now finns nu i nordiska länder via utökat distributionspartnerskap med Ingram Micro

GHENT, BELGIUM--(Marketwired - 14 september 2016) - Awingu, en utvecklare av mjukvara för aggregation av arbetsytor, tillkännagav idag ett utökat partnerskap med Ingram Micro för att göra sin webbaserade mobilitetslösning tillgänglig i nordiska länder, och inleds med Sveriges återförsäljarkanal. Awingu-mjukvara aggregerar alla företagsfiler och applikationer till en säker arbetsyta online som nås med hjälp av valfri enhet med en HTML5-webbläsare. Det är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt för företag att implementera fjärråtkomst och BYOD med fullständig revisions- och databegränsningskapacitet, men utan krånglet med komplicerade plug-ins eller installation av mjukvara.

Denna nya allians utökar Ingram Micro-relationen som upprättades för ett år sedan med Awingu och möjliggör att både fortlöpande och prenumerationsbaserad Awingu-licensiering distribueras i Norden-kanalen. Ingram Micro är i framkanten av marknaden för den globala tekniken och tar de senaste produkterna och tjänsterna till marknaden för att tillföra värde till sina kunder. Företaget stöder globala operationer genom ett omfattande försäljnings- och distributionsnätverk i Nordamerika, Europa, Mellanöstern, Turkiet och Afrika, Latinamerika och Asien och Stillahavsområdet.

"Vi har glädjen att tillkännage att vi nu erbjuder våra svenska kunder lösningar från Awingu, som ger åtkomst till alla dina företagsapplikationer var du än arbetar från, i molnet eller på kontoret", säger Anders Wickström, landschef, Ingram Micro Sverige. "Den avancerade mobillösningen från Awingu är det perfekta komplementet till vår moln- och mjukvaruportfölj."

Walter Van Uytven, Awingus vd, tillägger, "Vi är mycket glada över att utöka vår relation med en så global ICT-ledare som Ingram Micro, och gemensamt ge oss ut på marknaden med deras erfarna försäljnings- och marknadsföringsteam i hela Norden. Vårt värdeförslag kommer att möjliggöra större medvetenhet om kundacceptans och kanaler för vår kraftfulla men ändå enkla mobilitetslösning som revolutionerar det sätt på vilket företag får fjärråtkomst till sin data."

Om Awingu

Awingu utvecklar mjukvara för att förenkla företags mobilitet och frigöra äldre applikationer. Vår mjukvara samlar alla företagsfiler och applikationer till en säker arbetsyta online som kan nås från valfri enhet eller operativsystem med valfri HTML5-baserad webbläsare. Awingu gör alla företagsapplikationer mobila utan att störa det sätt du kör IT på och fungerar med alla molntjänster. Ingen förmedlare krävs för privata enheter eller företagsenheter, och samarbete och fildelning är lika enkelt som att skicka en webbadress. IT-tillgångar förblir centralt säkrade och inga datafotavtryck lämnas någonsin kvar. Det ska vara säkert att implementera BYOD. Awingu är det snabbaste och enklaste sättet att stärka en mobil arbetsstyrka. Awingu har sitt säte i Ghent i Belgien med filialer i San Francisco och New York. Gå till www.awingu.com eller följ oss på Twitter och Facebook.

Tillgänglig bild: http://www.marketwire.com/library/MwGo/2016/9/13/11G113996/Images/awingu_3.0_graphic-ab69d5bddc89ad838bde3b6467be877f.jpg

Contact Information