SOURCE: BackOffice Associates

BackOffice Associates

October 14, 2014 03:00 ET

BackOffice Associates lanceert een nieuw bedrijf in Zwitserland

Wereldleider op het gebied van informatiebeheer en datamigratie blijft zijn globale groeitraject aanhouden in de Zwitserse markt

ZUG, SWITZERLAND--(Marketwired - Oct 14, 2014) - Doorgaand op zijn sterke globale groeitraject om te voldoen aan de vraag heeft BackOffice Associates, de wereldleider op het gebied van information governance en datamigratie oplossingen, vandaag de lancering aangekondigd van een nieuw Europees bedrijf in Zug, Zwitserland. Het Zwitserse kantoor wordt geleid door Paul Glutz (Managing Director) en Herbert Sterchi (Relationship Manager) en biedt bedrijven een sterk, ervaren team met een ongeëvenaarde regionale toegang tot informatie beheersoplossingen van topkwaliteit en best practice expertise.

"Op basis van onze visie en bestaande klantenrelaties is deze investering in Zwitserland logisch en komt ze op het juiste moment. Met een dergelijke hoge dichtheid aan multinationale bedrijven zijn onze diensten en producten bijzonder aantrekkelijk voor de markt aangezien onze beproefde benadering de kosten, risico’s en de deadlines die gewoonlijk geassocieerd worden met dataprojecten aanzienlijk kan verminderen,” zei Clive Bellmore, CEO, Europa& Afrika, BackOffice Associates.

David Booth, president en CEO van BackOffice Associates, voegt toe: "We hebben een stijging van 31% geboekt in klantencontracten op wereldschaal sinds vorig jaar. Na de acquisitie van ENTOTA in december 2013 heeft BackOffice Europe zijn spectaculaire uitbreiding doorgezet. Na aankondiging van een aantal nieuwe globale kantoren eerder dit jaar positioneert deze laatste Zwitserse entiteit ons voor een doorlopende groei en dient als springplank om te blijven voldoen aan de vraag van de markt in heel Centraal-Europa en daar buiten.

Over BackOffice Associates
BackOffice Associates is een wereldleider op het gebied van informatiebeheer en datamigratie oplossingen toegespitst op het helpen van hun klanten één van hun belangrijkste activa te beheren -- data. Het productengamma van het bedrijf, gebouwd op een revolutionair platform, richt zich tot de behoeften van bedrijven die de waarde van hun data-assets willen ontgrendelen. De producten en services van BackOffice Associates bieden organisaties de mogelijkheid groei te versnellen, bruikbare zichtbaarheid te verwerven en risico’s te verminderen. Opgericht in 1996, BackOffice Associates heeft een ongeëvenaarde en succesvolle staat van dienst in de meest complexe omgevingen in de meest uiteenlopende industrietakken. Tal van Fortune 1000 bedrijven maken deel uit van de klantenkring, inclusief Eli Lilly, Kraft en Graybar. BackOffice Associates is een wereldconcern met hoofdkwartier in Massachusetts en bijkomende kantoren in de V.S., Australië, Canada, Dubai, India, Singapore en het V.K. Voor meer informatie verwijzen u naar www.boaweb.com.

Contact Information • Contactpersonen:
  Lauren McWilliams
  BackOffice Associates
  (508) 430-7100
  Media@boaweb.com

  Eve Sheridan
  Young & Associates for BackOffice Associates
  (303) 410-7162
  eves@yapr.com