SOURCE: Songwriter Julie Frost

Songwriter Julie Frost

January 20, 2012 08:54 ET

"Best Thing I Got" er valgt til at repræsentere Danmark i Eurovision Song Contest 2012 (Melodi Grand Prix)

LOS ANGELES, CA--(Marketwire - Jan 20, 2012) - I 2010 skrev sangskriverne Julie Frost og John Gordon den sang, der gjorde, at Tyskland vandt Eurovision Song Contest for første gang i 28 år: "Satellite", sunget af Lena Meyer-Landrut, der efterfølgende lå på toppen af hitlisterne og siden blev navnet på en bil i Europa. I år har Frost og Gordon skrevet "Best Thing I Got", en livlig kærlighedspopsang, der synges af Aya (alias Yanne Friis), som skal konkurrere med ni andre kunstnere d. 21. januar i Gigantium Arena i Aalborg om chancen for at repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest i Baku. "Så snart jeg hørte hendes stemme, vidste jeg, at jeg havde fundet en virkelig speciel kunstner. John og jeg er begejstrede, og vi glæder os til at se hende stråle i Dansk Melodi Grand Prix på lørdag," siger den succesrige sangskriver.

I løbet af de seneste to år er Julie Frost blevet en af de mest eftertragtede amerikanske sangskrivere og har arbejdet sammen med topsælgende kunstnere overalt i verden. Hun modtog for nylig en Golden Globe-pris for Bedste Originale Sang for "Masterpiece" sammen med Madonna og Jimmy Harry: Sangen blev produceret af William Orbit og er med i Madonnas nye film, "W.E."

Julie Frost har været med til at skrive sange til mange kunstnere, herunder: Beyoncé's single "Countdown" fra hendes platin-sælgende album "4"; The Black Eyed Peas' "Just Can't Get Enough", som er en af Billboards top-10 sange fra 2011, fra deres album "The Beginning"; Ed Sheeran's "Kiss Me" til albummet "+", som blev nummer ét på de engelske hitlister samt andre platin-sælgende kunstnere.

Før Julie Frost fik sit store gennembrud, ernærede hun sig som selvstændig kunstner i Chicago, hvor hun optrådte i natklubber, underviste i musik og stillede sin stemme og musik til rådighed i større annonce¬kampagner. Hendes selvstændigt producerede album "The Wave" fik ros af kritikerne, hvorefter hun fik endnu flere fans. Hun er to gange inviteret til at blive hædret i sangskrivernes Hall of Fame og fik en hædrende omtalt i John Lennon Songwriting Contest.

Det musikalske vendepunkt for Julie Frost kom i 2009, da hun sendte en e-mail med links til sine sange til Jon Platt, direktøren for North America Creative for EMI Music Publishing. Han fik hende straks fløjet Los Angeles, og gav hende et tilbud, der kom til at ændre hendes liv.

Læs mere om Julie Frost, eller køb hendes musik på www.juliefrostmusic.com

Contact Information