SOURCE: WOW air

WOW air

May 14, 2013 07:53 ET

Billige fly til Island, verdens venligste land

REYKJAVÍK, ISLAND--(Marketwired - May 14, 2013) - Island er verdens venligste land; ifølge en nylig rapport fra World Economic Forum, og mindst lige så vigtigt, fra tusindvis af smilende ansigter, som vender hjem fra en helt enestående ferie.

WOW air er nøglen, der kan lukke op for porten til en ny verden; en verden fyldt med spænding, udendørs aktiviteter, kultur og et landskab af en anden verden, der godt kunne danne baggrund for en Sci-Fi film.

Den lille ø i Nordatlanten byder på et væld af oplevelser, fra levende musik til ridning, og alt derimellem. Island er blandt de bedste steder for hesteture, på grund af sine episke vikingelandskaber samt de unikke heste. De er måske små i statur, men også gigantisk sjove!

Reykjavík, Islands hovedstad er en kosmopolitisk by i samme kategori som Berlin, Paris eller London, men blot en smule mindre. Byen er pulserende med kultur, kunst, islandsk design og levende musik, og afholder regelmæssige begivenheder såsom Reykjavik Arts Festival og Reykjavik Fashion Festival, men du behøver ikke at være modebevidst for at nyde det førnævnte, der er altid noget for enhver smag.

Alle er velkomne til Island, og alle rettigheder fejres, især inden for det homoseksuelle samfund. Reykjavik afholder hvert år Gay Pride, hvor bøsser og lesbiske, biseksuelle og transseksuelle, venner, familie, medborgere og udenlandske gæster viser sammenhold. Dagen er en farverig begivenhed, der byder på en stor udendørs koncert og den berømte Pride Parade, som ofte har været overværet af mere end firs tusind mennesker.

For de spændingssøgende, kan Island være eksplosivt, men på en god måde. På grund af det usædvanlige landskab, er der altid noget utroligt at se, om det er boblende vulkaner, sprudlende gejsere eller enorme glaciale iskapper. Der er en række af turudbydere, der tilbyder vandreture og andre eventyrlige aktiviteter, lad din fantasi gå vild!

Det er en god idé med lidt variation, især efter et spændende eventyr. Med det i tankerne, er Den Blå Lagune den bedste måde at slappe af på. Med at slappe af, mener vi at flyde rundt i det varme turkisblå vand, og eventuelt nyde en øl, en cocktail eller en frugt smoothie ved lagunens bar. Den geotermiske spa giver dig også muligheden for at prøve en række skønhedsbehandlinger og hudpleje.

WOW air bryster sig af at holde sine løfter: "Lavpris, nye flyvemaskiner og det største smil," og ved at tilbyde en andreledes flyveoplevelse. Selv om det er Islands lavprisflyselskab, så er WOW air ikke lavpris i sin værdi, og byder på en væld af service, sjov, og supergode kunderelationer.

For at booke billige fly til Island, besøg http://wowiceland.dk

Contact Information

 • Kontakt:
  Svanhvit Fridriksdottir
  Direktør for kommunikation
  WOW air
  +354 590 3095
  svana(at)wow.is
  http://wowiceland.dk