SOURCE: Carve and Birst

Carve and Birst

April 10, 2014 12:06 ET

Birst ja Carve kumppaneiksi alan johtavan pilvi-BI-ratkaisun tuomiseksi Tanskaan

Uusi yhteistyö tuo Business Intelligence -etuja tanskalaisille organisaatioille

SAN FRANCISCO, CALIFORNIA ja COPENHAGEN, DENMARK--(Marketwired - Apr 10, 2014) - Birst Inc., pilvi-BI-ratkaisujen johtava toimittaja, ja Carve, BI-konsultoinnin ja johdon konsultoinnin yritys, kertoivat tänään kumppanuudestaan, jonka tarkoitus on tuoda Birstin yrityskäyttöön soveltuva Business Intelligence (BI) -alusta tanskalaisille organisaatioille. Birst ja Carve keskittyvät tuottamaan luokkansa parasta toimivuutta ja helppokäyttöisyyttä asiakkaille ja mahdollistavat samalla nopeammat tulokset (time-to-value) ja halvemmat kokonaiskustannukset (TCO). Näin nämä yritykset tuovat yhdessä uudentasoista ketteryyttä, joustavuutta ja edullisuutta Tanskan markkinoiden yrityskäyttäjille.

Birst tarjoaa edullisen vaihtoehdon perinteisille BI-ratkaisuille, joiden käyttöönotto on usein vaivalloista ja aikaa vievää. Lisäksi perinteisten ratkaisujen ylläpito ja tuki vaativat huomattavia jatkuvia investointeja. Birstin ketterän, joustavan pilvi-BI-alustan käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, ja se tarjoaa kehittynyttä analytiikkaa, johon sisältyvät kaikki yrityskäytön BI-paketin komponentit, mukaan lukien dataintegraatio ja ETL-palvelut, analytiikka, käyttöliittymät, pixel perfect -mallit ja ad hoc -raportit sekä aikataulutus ja toimitus. Lisäksi Birstin esiasennetut konnektorit mahdollistavat helpon integroinnin johtaviin pilvipohjaisiin sovelluksiin, kuten salesforce.com.

Carven kokenut BI-konsulttien ja johdon konsulttien tiimi on erikoistunut "end-to-end"-projektien toimittamiseen, strategiasta ja toteuttamisesta analysointiin ja optimointiin. Yhteistyön ansiosta organisaatiot voivat helposti yhdistää ja analysoida dataa, joka on peräisin useista sovelluksista ja datalähteistä, jolloin ne saavat todella kattavan kuvan liiketoiminnastaan kaikilla toiminta-alueilla ja voivat siten tehdä järkevämpiä ja tietoisempia liiketoimintaansa koskevia päätöksiä.

"BI:n tarve kasvaa ja muuttuu Tanskassa nopeasti. Asiakkaat etsivät täydellisiä tiettyyn liiketoimintaan ja alaan soveltuvia konsultointipalveluja yhdistettynä optimaaliseen IT-alustaan. Kun Carve ryhtyy Birstin kumppaniksi, se pystyy tarjoamaan parasta mahdollista kahdella tavalla: sekä alan johtavan BI-ratkaisun että asiantuntevia johdon konsultointipalveluita. Näin voimme auttaa asiakkaitamme selviämään kaikkein haastavimmista liiketoimintaongelmistaan ja saamaan todellisia tuloksia nopeammin", sanoo Henning von Hauen, kumppani, Carve.

"Carven ammattitaitoisilla konsulteilla on ilmiömäiset kyvyt määrittää asiakkaansa BI-tarpeet. Yhdessä autamme tanskalaisia organisaatioita saavuttamaan paremman tuottavuuden ja kannattavuuden pienemmillä kokonaiskustannuksilla ja vaivattomammin. Tässä kaikki asianosaiset voittavat", sanoo Sharon Gordon, varajohtaja, Birstin yhteistyö- ja teknologiakumppanuudet.

Birstin BI-alusta sijoitettiin äskettäin Haastajaksi (Challenger) Gartnerin 2014 "Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms" -raportissa. Lisätietoja: http://www.birst.com/gartner.

Tietoja Carvesta

Carve keskittyy luomaan tilaisuuksia ja toteuttamaan mahdollisuuksia läheisessä yhteistyössä julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaiden kanssa. Carven johdon konsultoinnin näkökulmassa yhdistyy syvällinen ymmärrys monimutkaisista liiketoimintahaasteista, prosesseista, ihmisistä ja IT:stä. Carve toimittaa ratkaisuja, jotka integroivat tarkkaan tarpeelliset IT-komponentit – tarvittavien liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseksi nopeammin. Tällä tavoin Carve toimittaa projekteja, jotka vähentävät monimutkaisuutta, tekevät liiketoimintaprosesseista läpinäkyvämpiä ja lisäävät yritys- ja toimintatiedon luomisen nopeutta ja tekevät päätöksistä vielä enemmän tosiasioihin perustuvia. Carven konsulteilla on akateemiset tutkinnot, ammattimainen näkemys ja asiaankuuluva kokemus. Lisäksi he oivaltavat syvällisesti kunkin asiakkaan puitteet, tilanteet ja haasteet. Lisätietoja: www.carve.dk.

Tietoja Birstistä

Birst on ainoa yritystason Business Intelligence -alusta, joka on syntynyt pilvessä. Se on edullisempi ja ketterämpi kuin perinteinen BI ja tehokkaampi kuin tiedon tutkiskelu (Data Discovery). Birstiin on suunniteltu automatisoitu tietovarasto ja rikas, visuaalinen analytiikka, jotka antavat sisältöä kaikentyyppiselle ja -kokoiselle datalle. Pilven ketteryyteen yhdistettynä Birst antaa yritystiimeille mahdollisuuden ratkaista todellisia ongelmia. Nopeasti. Lue, miksi Gartner nimitti Birstin Haastajaksi äskettäisessä BI Magic Quadrant -raportissaan ja miksi yli tuhat yritystä luottaa Birstiin analytiikkatarpeissaan. Opi ajattelemaan nopeasti osoitteessa www.birst.com ja liity keskusteluun: @birstbi.

Contact Information