SOURCE: Carve and Birst

Carve and Birst

April 10, 2014 10:46 ET

Birst och Carve går samman för att lansera industriledande BI-molntjänst i Danmark

Nytt samarbete levererar Business Intelligence-fördelar till danska företag

SAN FRANCISCO, CA och COPENHAGEN, DENMARK--(Marketwired - Apr 10, 2014) - Birst Inc., ledande inom moln-BI, och Carve, ett BI- och managementkonsultföretag, tillkännagav idag ett samarbete som erbjuder Birsts verksamhetsfärdiga plattform för Business Intelligence (BI) till danska företag. Med fokus på att erbjuda kunder förstklassig funktionsduglighet och användarvänlighet samt möjliggöra snabbare time-to-value och lägre total ägandekostnad, inför Birst och Carve tillsammans nya nivåer av smidighet, flexibilitet och överkomlighet till företagsanvändare på den danska marknaden.

Birst erbjuder ett prisvärt alternativ till traditionella BI-lösningar som ofta är omständliga och tidskrävande att använda. Sådana lösningar kräver också ansenliga löpande investeringar för underhåll och stöd. Birsts smidiga och flexibla moln-BI-plattform är enkel och snabb att använda och erbjuder avancerad informationsanalys som innefattar alla komponenter hos en BI-uppsättning för företag, inklusive dataintegrerings- och ETL-tjänster, informationsanalys, dashboard, pixel perfect och ad hoc-rapporter samt planläggning och leverans. Birsts förbyggda kopplingar möjliggör dessutom en enkel integrering med ledande moln-baserade applikationer som salesforce.com.

Carves erfarna team av BI- och managementkonsulter är specialiserade på att leverera ”end-to-end”-projekt, från strategi och genomförande till analys och optimering. Samarbetet ger företag möjligheten att enkelt kombinera och analysera data från en mängd olika applikationer och datakällor, ger företag en verkligt omfattande bild av deras verksamhet över alla affärsenheter, och möjliggör därigenom smartare och mer informerade affärsbeslut.

”Efterfrågan för BI i Danmark ökar och förändras snabbt. Kunder efterfrågar kompletta verksamhets- och sektorspecifika konsulttjänster tillsammans med en optimal IT-plattform. Genom att ingå samarbete med Birst kan Carve erbjuda det bästa av båda världar, och erbjuda en industriledande BI-lösning kombinerad med specialiserade managementkonsulttjänster. På så sätt kan vi hjälpa våra kunder att angripa sina mest utmanande verksamhetsproblem och uppnå verkliga resultat snabbare”, säger Henning von Hauen, delägare i Carve.

”Skickligheten hos Carves professionella konsulter i att analysera kunders BI-behov är imponerande. Tillsammans hjälper vi danska affärsverksamheter att nå ökad produktivitet och lönsamhet till lägre totalkostnad och med mindre krångel. Det är en ”win” för alla inblandade”, säger Sharon Gordon, direktör för Birst Alliances and Technology Partnerships.

Birsts BI-plattform nämndes nyligen som “Utmanare” i Gartners rapport från 2014, ”Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms”. Läs mer på http://www.birst.com/gartner.

Om Carve

Carve fokuserar på att skapa möjligheter och förverkliga potential i nära samarbete med kunder inom både offentlig och privat sektor. Carves arbetssätt inom managementkonsultverksamhet kombinerar en djup förståelse för komplicerade företagsutmaningar, processer, människor och IT. Carve levererar lösningar som noggrant integrerar nödvändiga IT-komponenter för att snabbare möta uppställda företagsmål. På detta sätt genomför Carve projekt som förenklar komplexitet, gör affärsprocesser mer transparenta, snabbar på skapandet av företags- och funktionell kunskap, och gör beslut ännu mer faktagrundade. Carves konsulter har universitetsexamina, professionell bredd och relevant erfarenhet. I tillägg till detta levererar de djupgående insikter i varje enskild kunds specifika strukturer, förutsättningar och utmaningar. Läs mer på www.carve.dk.

Om Birst

Birst är den enda molnburna företagskalibrerade plattformen inom Business Intelligence. Mindre kostsam och smidigare än legacy-BI och mer kraftfull än data discovery är Birst utvecklad med ett automatiserat informationslager och rik visuell informationsanalys, för att göra data av alla typer och storlekar meningsfull. I kombination med molnets smidighet ger Birsts företagsteam möjligheten att lösa verkliga problem. Snabbt. Läs mer om varför Gartner utnämnde Birst till en utmanare i sin senaste BI Magic Quadrant, och varför mer än tusen företag förlitar sig på Birst för sina informationsanalytiska behov. Lär dig att tänka snabbt på www.birst.com och ge dig in i diskussionen @birstbi.

Contact Information