SOURCE: Carve and Birst

Carve and Birst

April 10, 2014 14:52 ET

Birst og Carve går sammen for å bringe industri-ledende sky-BI til Danmark

Ny allianse leverer forretningsintelligens-fordeler til danske organisasjoner

SAN FRANCISCO, CALIFORNIA og COPENHAGEN, DENMARK--(Marketwired - Apr 10, 2014) - Birst Inc., lederen innen sky-BI, og Carve, et BI- og ledelseskonsulentfirma, annonserte i dag et partnerskap for å bringe Birsts virksomhetsklare forretningsintelligens- (BI) plattform til organisasjoner i Danmark. Birst og Carve, med et fokus på å levere best-i-klassen funksjonalitet og brukervennlighet for kunder, samtidig som de muliggjør raskere tid-til-verdi og lavere TCO, vil sammen bringe nye nivåer for behendighet, fleksibilitet og overkommelighet til forretningsbrukere på det danske markedet.

Birst tilbyr et rimelig alternativ til tradisjonelle BI-løsninger som ofte er besværlige og tidskrevende å ta i bruk. Disse løsningene krever også betydelige pågående investeringer for å opprettholde og støtte dem. Birsts behendige fleksible sky-BI-plattform er enkel og rask å ta i bruk, og tilbyr avanserte analyser som innlemmer alle komponentene i en forretnings-BI-suite, inkludert dataintegrering og ETL-tjenester, analyser, instrumentbord, piksel-perfekte og ad hoc-rapporter og planlegging og levering. Videre muliggjør Birsts forhåndsbygde forbindelser enkel integrering med sky-baserte applikasjoner, som f.eks. salesforce.com.

Carves erfarne team med BI- og ledelseskonsultenter spesialiserer seg på levering av «dør-til-dør»-prosjekter, fra strategi og utførelse, til analyse og optimalisering. Alliansen gir organisasjoner evnen til å enkelt kombinere og analysere data fra flere applikasjoner og datakilder, og lar organisasjoner oppnå et virkelig omfattende syn av sin forretning over alle funksjonelle områder, og derved ta smartere, mer informerte forretningsavgjørelser.

«Etterspørselen etter BI i Danmark er i rask vekst og endring. Kunder ser etter fullstendige forretnings- og sektorspesifikke konsulenttjenester koblet med den optimale IT-plattform. Ved å gå sammen med Birst, tilbyr Carve det beste av begge verdener - en industri-ledende BI-løsning kombinert med kyndige ledelseskonsulenttjenester for å hjelpe våre kunder å takle de mest utfordrende forretningsproblemene og oppnå virkelige resultater raskere», sa Henning von Hauen, partner hos Carve.

«Carves profesjonelle konsulenter er imponerende i deres evne til å vurdere sine klienters BI-behov. Sammen hjelper vi danske organisasjoner med å oppnå økt produktivitet og lønnsomhet med mindre totale samlede kostnader og mindre bryderi. Dette er en «vinn» for alle involverte», sa Sharon Gordon, viseadministrerende direktør for Birst Alliances and Technology Partnerships.

Birsts BI-plattform ble nylig plassert som en 'Challenger' i Gartners 2014 "Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms»-rapport. Lær mer på http://www.birst.com/gartner.

Om Carve

Carve fokuserer på å skape muligheter og realisere potensiale i nært samarbeide med kunder i offentlig og privat sektor. Carves metode for ledelsesrådgivning kombinerer en dyp forståelse av kompliserte forretningsutfordringer, prosesser, mennesker og IT. Carve leverer løsninger som tett integrerer de nødvendige IT-komponentene - for å imøtekomme de påkrevde forretningsobjektivene raskere. På denne måten leverer Carve prosjekter som reduserer kompleksitet, gjør forretningsprosesser mer gjennomsiktige, og øker hastigheten for skapelsen av korporativ og funksjonell kunnskap, og gjør avgjørelser enda mer fakta-baserte. Carves konsulenter har akademiske grader, profesjonell dybde og relevant erfaring. I tillegg leverer de dyp innsikt i hver klients spesifikke rammeverk, forhold og utfordringer. Lær mer på www.carve.dk.

Om Birst

Birst er den eneste forretningsintelligens-plattformen av virksomhetskaliber som er født i skyen. Birst, som er mindre kostbart og mer behendig enn eldre BI, og kraftigere enn Data Discovery, er utviklet med et automatisert datalager og rike, visuelle analyseverktøy, for å gi mening til data av alle typer og størrelser. Koblet med skyens behendighet gir Birst forretningsteam evnen til å løse virkelige problemer. Raskt. Finn ut hvorfor Gartner navnga Birst som en Utfordrer i dets nyeste BI Magic Quadrant, og hvorfor mer enn tusen forretninger stoler på Birst for sine analysebehov. Lær å tenke raskt på www.birst.com og bli med i samtalen @birstbi.

Contact Information