SOURCE: Carve and Birst

Carve and Birst

April 10, 2014 12:12 ET

Birst og Carve Partner henter brancheførende Cloud BI til Danmark

En ny alliance giver forretningsfordele til de danske virksomheder

SAN FRANCISCO, CALIFORNIA og COPENHAGEN, DENMARK--(Marketwired - Apr 10, 2014) - Birst Inc., chef for Cloud BI, et Carve, BI og management konsulentfirma, annoncerede i dag et partnerskab, der skal føre Birst's entreprise-klare platform til business intelligence (BI) til virksomheder i Danmark. Med fokus på levering af førsteklasses funktionalitet og brugervenlighed, samtidig med der leveres hurtigere time-to-value og lavere TCO, vil Birst og Carve tilføre et nyt niveau for smidighed, fleksibilitet og omkostningseffektivitet til erhvervskunder på det danske marked.

Birst tilbyder et overkommeligt alternativ til traditionel BI-løsninger, der ofte er besværlige og tidskrævende at implementere. Disse løsninger kræver ligeledes betydelige løbende investeringer til opretholdelse og vedligeholdelse. Birst's smidige, fleksible Cloud BI platform er nem og hurtig at implementere og tilbyder avanceret analyse, der inkorporerer alle komponenter i et BI suite, inklusive dataintegration og ETL-tjenester, analyser, paneler, pixel perfect og ad hoc-rapporter samt planlægning og levering. Endvidere letter Birst's indbyggede tilslutninger integration med de førende cloud-baserede applikationer, såsom salesforce.com.

Carve's erfarne team af BI- og managementkonsulenter er specialiseret i “end-to-end” projekter, fra strategi og udførelse til analyse og optimering. Alliancen giver virksomheder mulighed for let at kunne kombinere og analysere data fra flere applikationer og datakilder, hvilket giver virksomhederne mulighed for at opnå en virkelig omfattende visning af deres virksomhed på tværs af alle funktionsområder og derved træffe klogere, mere informerede forretningsmæssige beslutninger.

"Efterspørgslen på BI i Danmark ændrer sig og er hastigt voksende. Kunderne ser efter en komplet forretnings- og sektorspecifik rådgivning i kombination med en optimal it-platform. Ved at blive partner med Birst, tilbyder Carve det bedste fra begge verdener; en brancheførende Bl-løsning kombineret med ekspert virksomhedsrådgivning, der kan hjælpe kunderne med at løse selv de mest udfordrende problemer og opnå reelle resultater hurtigere”, sagde Henning von Hauen, Partner på Carve.

"Carve's professionelle konsulenter har en imponerende evne til at vurdere deres klientens Bl behov. Sammen hjælper vi danske virksomheder med at opnå forøget produktivitet og lønsomhed for lavere udgifter og mindre besvær. Dette er en "gevinst" for alle involverede", sagde Sharon Gordon, vicepræsident for Birst Alliances og Technology Partnerships.

Birst's BI platform blev for nylig placeret som 'Challenger' i rapporten fra Gartner's 2014 "Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms". Læs mere på http://www.birst.com/gartner.

Om Carve

Carve fokuserer på at skabe muligheder og realisere potentiale i tæt samarbejde med kunder fra den offentlige og private sektor. Carve's tilgang til management consulting kombinerer en dyb forståelse for de komplekse forretningsmæssige udfordringer, processer, mennesker og IT. Carve leverer projekter, der reducerer kompleksitet, før forretningsprocesser mere gennemsigtige og forøger hastigheden af indhentning af erhvervs- og funktionel viden, hvilket gør beslutningstagen endnu mere faktabaseret. Carve’s konsulenter er akademisk uddannede, har faglig dybde og relevant erfaring. Hertil kommer en dyb indsigt i den enkelte kundes specifikke rammer, vilkår og udfordringer. Læs mere på www.carve.dk.

Om Birst

Birst er den eneste Business Intelligence platform inden for cloud med entreprisekaliber. Billigere og mere smidig end Legacy BI og mere kraftfuld end Data Discovery. Birst er udstyret med automatiseret data warehouse og fyldige, visuelle analyser, der kan arbejde med alle datatyper og størrelser. Sammen med clouds smidighed har teamet fra Birst evnen til at løse problemer. Hurtigt. Læs mere om, hvorfor Gartner angav Birst som “a Challenger” i sidste udgave af BI Magic Quadrant og, hvorfor mere end tusind virksomheder er afhængige af Birst i forhold til deres analysebehov. Lær at tænke hurtigt på www.birst.com og deltag i samtalen @birstbi.

Contact Information