SOURCE: Lombard International Assurance S.A.

Lombard International Assurance S.A.

September 29, 2015 14:04 ET

Blackstone Owned Lombard International Launches New Global Brand

Lombard International Assurance og Philadelphia Financial etablerer bransjeledende global virksomhet innen formuestrukturering

LUXEMBOURG--(Marketwired - 29. september 2015) - Lombard International Assurance lanserer i dag en ny global virksomhet innen formuestrukturering, basert på livsforsikring. Lanseringen er et resultat av en vellykket sammenslåing av Lombard International Assurance og Philadelphia Financial, som har hovedkontor i henholdsvis Luxembourg og USA.

Den nye virksomheten blir en del av den globale merkevaren Lombard International og skal være en ledende global leverandør av tjenester innen formuestrukturering, med fokus på velstående markeder.

Investeringsfondet, forvaltet av Blackstone, kjøpte Lombard International Assurance i oktober 2014 og fullførte oppkjøpet av Philadelphia Financial i juli 2015. Per september 2015 har selskapene en samlet kapital under administrasjon på 75 milliarder amerikanske dollar [68 milliarder euro].

Lombard International er bransjeledende innen grenseoverskridende formuestrukturering gjennom sine partnernettverk i Europa, USA og Latin-Amerika, og tilbyr livsforsikringspoliser og livrenter fra Luxembourg, USA, Guernsey og Bermuda.

"Våre ambisjoner om regional og global vekst har blitt betydelig styrket av Blackstone, hvilket bidrar til at det omprofilerte selskapet kan nå målet om å tilby en enestående og helhetlig formuestrukturering for kunder verden over", sier John Hillman, styreformann i Lombard International.

"Som følge av en vellykket integrering av våre internasjonale løsninger på tvers av plattformer, er Lombard International unikt posisjonert til å kunne møte de komplekse behovene til dagens globale familier", fortsetter Hillmann.

Om Lombard International:

Det nye globale konsernet under merkenavnet Lombard International ble lansert i markedet i september 2015. Lombard International har hovedkontor i Luxembourg og Philadelphia, hvilket gir selskapet en global tilstedeværelse som gjør det mulig å betjene kundens komplekse behov verden over, samtidig som det tas hensyn til lokale kulturer og holdninger.

Per september 2015 er selskapets forvaltningskapital på 75 milliarder amerikanske dollar [68milliarder euro]. Selskapet har over 500 ansatte globalt, inkludert over 60 tekniske eksperter som er spesialisert innen mer enn 20 ulike jurisdiksjoner.

Les mer på: www.lombardinternational.com