SOURCE: Lombard International Assurance S.A.

Lombard International Assurance S.A.

September 29, 2015 14:16 ET

Blackstone Owned Lombard International Launches New Global Brand

Lombard International Assurancen ja Philadelphia Financialin liitto luo markkinajohtajan varallisuudenhallintaratkaisuissa

LUXEMBURG--(Marketwired - 29. syyskuu 2015) - Lombard International Assurance ilmoitti tänään Luxemburgissa sijaitsevan Lombard International Assurancen ja Yhdysvaltalaisen Philadelphia Financialin yhteenliittymästä. Uusi ryhmittymä on vakuutuspohjaisen varallisuudenhallinnan kansainvälinen markkinajohtaja.

Uusi varallisuudenhallintaratkaisuja tarjoava finanssiryhmittymä kantaa nimeä Lombard International ja palvelee varakkaita yksityishenkilöitä ja yrityksiä.

Pääomasijoitusyhtiö Blackstonen hallinnoima rahasto, hankki Lombard International Assurancen lokakuussa 2014 ja Philadelphia Financialin heinäkuussa 2015. Syyskuussa 2015 ryhmittymän yhteenlaskettu hallinnoitava varallisuus on 75 miljardia dollaria (68 miljardia euroa).

Lombard International tarjoaa varallisuuden suunnitteluun tarkoitettuja ratkaisuja partneriverkostojensa kautta ja on alansa markkinajohtaja. Yritys toimii Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Latinalaisessa Amerikassa. Vakuutuksia (sijoitussidonnaisia henkivakuutuksia ja elinkorkosopimuksia) myönnetään Luxemburgista, Yhdysvalloista, Guernseystä ja Bermudalta.

  • Blackstone on vahvistanut ja tukenut tavoitteitamme sekä markkinakohtaista ja maailmanlaajuista kasvuamme. Päämäärämme on olla paras kokonaisvaltaisia varallisuudenhallintaratkaisuja tarjoava yritys, sanoo John Hillman, Lombard Internationalin hallituksen puheenjohtaja.
  • Tarjoamalla ratkaisuja maailmanlaajuisesti Lombard Internationalilla on ainutlaatuinen mahdollisuus palvella kansainvälisiä perheitä, joiden taloudelliset tarpeet ovat hyvin monimuotoisia, jatkaa Hillman.

Lombard International

Uusi kansainvälinen ryhmittymä, Lombard International, julkistettiin syyskuussa 2015. Pääkonttorit sijaitsevat Luxemburgissa ja Philadelphiassa. Ryhmittymä mahdollistaa palvelujen tarjoamisen asiakkaille, joiden taloudelliset tarpeet ovat monimuotoisia ja rajat ylittäviä. Kansainvälisyytensä ansiosta yritys ymmärtää hyvin myös paikallisen sääntelyn ja kulttuurierot.

Syyskuussa 2015 ryhmittymän hallinnoitava varallisuus on 75 miljardia dollaria (68 miljardia euroa). Ryhmittymä toimii 20 markkinalla, työllistää yli 500 henkilöä, joista 60 ovat markkinakohtaisia analyytikkoja sekä vero- ja lakiasiantuntijoita.

Lue lisää: www.lombardinternational.com