SOURCE: IQdivision

June 14, 2007 10:25 ET

Bloggerwave.dk erbjuder en tsunami av möjligheter för bloggare, annonsörer och agenturer!

COPENHAGEN, DENMARK--(Marketwire - June 14, 2007) - Blogg-eran fick nyss ett ansiktslyft med http://www.BloggerWave.dk , som erbjuder en ny väg mot framgång. Det finns något för alla härute, och denna webbsajt lanserar spännande möjligheter för bloggare, annonsörer och agenturer. Deras operationer är lika högklassiga och smidiga som webbsajten i sig. Det trefaldiga tjänsteerbjudandet är redo att galvanisera bloggvärlden. Besökare kommer att ha otroligt stor nytta av det kristallklara flödesdiagrammet som finns på alla nyckelsidor.

Med en multidimensionell marknadsföringskampanj på gång är Bloggerwave.dk på väg framåt för maximal visibilitet och tillväxt. Med en ständigt växande kundbas är de säkra på att leda från fronten när det gäller Internet Marketing och SEO.

Från ett webbsajtsperspektiv är bloggerwave.dk uppdelad i tre olika sektioner för bloggare, annonsörer och agenturer. Skönhet ligger definitivt i det enkla, vilket surfare snart kommer att inse. Ett lättanvänt gränssnitt och en okomplicerad design ökar denna webbsajts charm.

Sajten har tagit bloggning till en helt ny dimension. Bloggare kan logga in och kika på den otroliga mängden "möjligheter" som finns tillgängliga. När man har gjort sitt val kommer bloggaren att få lägga in en post till webbsajten. När den har godkänts kommer posten att publiceras och betalning görs via Paypal (det kommer fler betalningsmetoder i framtiden). Ja, det är faktiskt så enkelt! Sajten erbjuder också några nya funktioner som innefattar att din post är online under minst 3 månader. Dessa poster kan optimeras för att säkerställa att sökmaskiner hittar dem.

För annonsörer kan detta vara en perfekt strategi för internetmarknadsföring, för att inbringa kundernas uppmärksamhet och öka trafik. En annonsör behöver skapa ett erbjudande på webbsajten. En bloggare kan fånga upp detta erbjudande och utveckla innehåll runt det. Om Bloggerwave.dk godkänner innehållet kommer det att publiceras som en post, vilken är syndikerad via RSS. Annonsörer kan använda strategier för SEO och Linking för att driva sin verksamhet framåt.

Bloggerwave.dk erbjuder annonsörer en unik möjlighet att kommunicera direkt med sin marknad, samla in statistik och få feedback för att planera framgångsrika kampanjer i framtiden.

Agenturer kan skicka in sina meddelanden genom att använda det enkla, webbaserade formuläret som tillhandahålls på sajten. Bloggerwave.dk låter agenturer skapa möjligheter som sedan kommer att plockas upp av intresserade bloggare. Slut- resultatet? Mer marknadsföring, mer publicitet, mer uppmärksamhet. Sajten lovar att inte bara nå fram till sökmotorerna men även till tusentals framtida kunder genom Internet marketing. Med denna sajt kan företag visa upp sina produkter och tjänster och nå fram till bokstavligen tusentals människor samtidigt.

Bloggerwave.dk växer snabbt och företaget kan skryta med att tusentals bloggare besöker sajten för att leta efter den perfekta möjligheten. För att matcha detta har annonsörer också strömmat till sajten för att få uppmärksamhet! Den kommersiella bloggvärlden har aldrig upplevt ett fenomen som matchar denna sajts omfattning.

Om Bloggerwave.dk

Driven av IQ Division Company (http://www.IQdivision.com) erbjuder Bloggerwave.dk ett nytt sätt att se på bloggvärlden. Det är ett synsätt som gynnar bloggare, agenturer och annonsörer i lika mån. De har definitivt fler marknadsföringstrick på gång, så vi får se vad som händer i framtiden. Med målet att bli ledare inom SEO och Internet Maketing är denna sajt definitivt nästa stora grej!

Contact Information