SOURCE: BoardVantage

BoardVantage

March 04, 2011 04:21 ET

BoardVantage en Blake Dawson Kondigen Vennootschap aan voor Australaziatische Markten

Blake Dawson Wordt Oplossingspartner van BoardVantage

MENLO PARK, CA en SYDNEY, AUSTRALIA--(Marketwire - March 4, 2011) - BoardVantage (www.boardvantage.com), de belangrijkste leverancier van veilige bestuursportalen voor browser en iPad, en Blake Dawson Technology (www.compliance.blakedawson.com), een dochtermaatschappij van Blake Dawson, een van Australiës topadvocatenkantoren, zijn verheugd om hun vennootschap aan te kondigen waarmee ze de producten en diensten van BoardVantage op de markt zullen brengen, verkopen en ondersteunen in Australië, Papoea-Nieuw-Guinea, Indonesië en Singapore.

“We zijn blij om samen te werken met een van de voornaamste advocatenkantoren van Australië, vooral een met zo’n indrukwekkend afgelegd parcours in het verschaffen van uitstekende juridisch-technologische oplossingen voor zijn cliënten”, zegt Joe Ruck, CEO van BoardVantage. “Het klantenbestand van Blake Dawson vertegenwoordigt 80 % van de Australische ondernemingen in de Forbes Global 2000. Samen kunnen we een substantiële bijdrage leveren aan de markt.”

"BoardVantage biedt een hoogstaand product aan en is duidelijk marktleider op het vlak van bestuursportalen," zegt Julian Fenwick, CEO van Blake Dawson Technology. "Het was een logische keuze om met hen samen te werken. Zo brengen we onze ongeëvenaarde domeinexpertise in ondernemingsbestuur samen met de expertise van BoardVantage in technologie. Het staat vast dat de oplossing die de combinatie van Blake Dawson en BoardVantage biedt, het beste samenwerkingsplatform voor besturen en gezagdragers is dat op dit moment te vinden is. Het werd al getest door organisaties die toonaangevend zijn in de wereld."

Over BoardVantage
BoardVantage is de belangrijkste leverancier van veilige bestuursportalen voor browser en iPad. Tientallen besturen van Fortune 100 doen beroep op de portalen van BoardVantage om documenten, procédés en communicatie te centraliseren. BoardVantage heeft een certificaat van SAS 70 Type II. Het bedrijf beantwoordt aan de standaarden van de meeste veiligheidsbewuste IT-departementen, ook die van grote financiële instellingen, of overtreft deze zelfs.

Over Blake Dawson
Blake Dawson Technology is een prijswinnende ontwikkelaar van online aangepaste opleidingen. Het bedrijf heeft meer dan 150.000 geregistreerde gebruikers over de hele wereld en heeft als doelstelling organisaties bij te staan met het beheren van hun obligaties en hen te helpen zorgen voor een veilige werkomgeving.

Met ongeveer 180 partners en 500 advocaten is Blake Dawson één van de belangrijkste advocatenkantoren van Australië. Al meer dan 160 jaar verschaffen ze juridische diensten aan belangrijke Australische en internationale ondernemingen en aan regeringsdepartementen. Ze mogen 75 % van de 100 belangrijkste bedrijven op de Australische Aandelenbeurs tot hun cliënten rekenen. Blake Dawson heeft advies geleverd bij enkele van de grootste en meest ingewikkelde deals in de bedrijfsgeschiedenis van Australië. Ze hebben kantoren in heel Australië en internationale kantoren in Shanghai, Singapore, Tokyo, Port Moresby en een partnerkantoor in Jakarta.

Let op: alle handelsmerken, handelsnamen of dienstmerken die hierin gebruikt of vermeld worden zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Contact Information