SOURCE: BoardVantage

BoardVantage

March 04, 2011 13:35 ET

BoardVantage och Blake Dawson meddelar samarbete för australatiska marknader

Blake Dawson blir lösningspartner för BoardVantage

MENLO PARK, CA och SYDNEY, AUSTRALIA--(Marketwire - March 4, 2011) - BoardVantage (www.boardvantage.com), ledande leverantör av säkra styrelseportaler för webbläsaren och iPad, Blake Dawson Technology (www.compliance.blakedawson.com), ett dotterbolag för ett av Australiens ledande advokatbyråer Blake Dawson, är glada att få meddela deras samarbete med att marknadsföra, sälja och stöda BoardVantage-produkter och –tjänster i Australien, Nya Zeeland, Papua Nya Guinea, Indonesien samt Singapore.

- Vi ser fram emot att få arbeta med en av Australiens ledande advokatbyrår, speciellt en med så pass imponerande framgång inom tillhandahållande av överlägsna lösningar på rättsteknologi för dess kunder, säger Joe Ruck, VD för BoardVantage. - Blake Dawsons kundbas utgör 80% av Australiens företag som fanns med i Forbes Global 2010. Tillsammans kommer vi att kunna komma med ett väsentligt bidrag till marknaden.

- BoardVantage erbjuder en överlägsen product och är den klara ledaren inom styrelseportaler, säger Julian Fenwick, VD för Blake Dawson Technology. - För oss var det ett självklart beslut av samarbeta med dem. Samarbetet kommer att förena våra ojämförbara kunskaper inom företagsledning och BoardVantages kunskaper inom teknologi. Det är ingen fråga att samaslutning mellan Blake Dawson och BoardVantage kommer att utgöra den bästa collaboration plattformen för styrelser och ledningsteams som i nuläget finns tillgängligt. Det är en plattform som testats av världens ledande organisationer."

Om BoardVantage
BoardVantage är den ledande levereantören av säkra styrelseportaler för webbläsaren och iPad. Dussintals Fortune 100-styrelser förlitar sig på företaget. BoardVantages portaler centraliserar dokument, processer och kommunikation. BoardVantage är SAS 70 Type II-certifierat och möter eller överträffar standard hos de mest säkerhetsmedvetna IT-avdelningar som finns, inklusive stora finansinstitut.

Om Blake Dawson
Blake Dawson Technology är en prisvinnande utvecklare av webbaserade program för efterlevnadsutbildning. Med över 150.000 registrerade användare över hela världen, har företaget som mål att hjälpa organisationer hantera deras skyldigheter och hjälpa dessa organisationer att vara verksamma i en säker och funkerande miljö.

Med runt 180 partners och 500 jurister är Blake Dawson en av Australiens ledande advokatbyråer. I över 160 år har företaget tillhandahållit rättstjänster till ledande Australienska och internationella företag, såväl som regeringsinstanser. Kunder inkluderar 75% av alla topp 100 företag på den australienska börsen. Blake Dwason har rådgett i samband med några av de mest komplicerade överenskommelser i australiensk företagshistoria. Företaget har kontor över hela Australien, samt internationella kontor i Shanhai, Singapore, Tokyo, Port Moresby och ett associerat kontot i Jakarta..

OBS! alla varumärken, varunamn och liknande som används eller nämns häri tillhör respektive ägare.

Contact Information