SOURCE: BoardVantage

BoardVantage

March 04, 2011 18:22 ET

BoardVantage og Blake Dawson annoncerer partnerskab for de australasiatiske markeder

Blake Dawson bliver BoardVantage Solution Partner

MENLO PARK, CA og SYDNEY, AUSTRALIA--(Marketwire - March 4, 2011) - BoardVantage (www.boardvantage.com), den førende leverandør af sikre bestyrelsesportaler til browsere og iPads, og Blake Dawson Technology (www.compliance.blakedawson.com), et datterselskab til et af Australiens bedste advokatfirmaer Blake Dawson, er glade for at kunne annoncere deres partnerskab, hvor de vil markedsføre, sælge og supporte produkter og services fra BoardVantage i Australien, New Zealand, Papua New Guinea, Indonesien og Singapore.

"Vi er glade for at danne partner med en af Australiens bedste advokatfirmaer, særligt et med en så imponerende erfaring med at levere enestående teknologiløsninger til sine kunder" siger BoardVantages direktør Joe Ruck. "Blake Dawsons kundebase udgør 80 % af australske virksomheder på Forbes Global 2000. Sammen kan vi yde et væsentligt bidrag til markedet."

"BoardVantage tilbyder et fremragende produkt og de er helt klart førende inden for bestyrelssesportaler," siger Julian Fenwick, direktør i Blake Dawson Technology. "Det var naturligt for os at danne partner med dem, idet vi kan sammenlægge vores uforlignelige domæneekspertise inden for selskabsledelse og BoardVantages ekspertise inden for teknologi. Der er ingen tvivl om, at kombinationen Blake Dawson og BoardVantage er den bedste samarbejdsplatform for bestyrelser og ledelsesteams, der findes i dag. Det er en løsning, der er blevet afprøvet af verdens førende virksomheder."

Om BoardVantage
BoardVantage er den førende leverandør af sikre bestyrelsesportaler til browsere og iPads. Mange Fortune 100 bestyrelser har tillid til virksomheden og BoardVantages portaler centraliserer dokumenter, procedurer og kommunikation. BoardVantage er SAS 70 Type II certificeret og opfylder eller overstiger standarderne fra de fleste sikkerhedsbevidste IT-afdelinger, herunder mange pengeinstitutter.

Om Blake Dawson
Blake Dawson Technology er en prisvindende udvikler af online compliance-uddannelser. Virksomheden, der har over 150.000 registrerede brugere over hele verden, arbejder med at bistå virksomheder i at administrere deres forpligtelser og hjælpe dem med at arbejde i et sikkert arbejdsmiljø.

Blake Dawson, der har omkring 180 partnere og 500 advokater, er et af Australiens førende advokatfirmaer. I over 160 år har de ydet juridisk bistand til førende australske og internationale selskaber, såvel som ministerier. Kunderne indbefatter 75 % af top 100 over australske børsvirksomheder. Blake Dawson har rådgivet om nogle af de største og mest komplekse handler i australsk selskabshistorie. De har kontorer over hele Australien, internationale kontorer i Shanghai, Singapore, Tokyo, Port Moresby samt en samarbejdspartner i Jakarta.

Bemærk: alle varemærker, varenavne eller servicemærker, der anvendes eller nævnes heri tilhører deres respektive ejere.

Contact Information