SOURCE: BoardVantage

BoardVantage

March 04, 2011 14:32 ET

BoardVantage og Blake Dawson annonserer partnerskap for Australasiatiske markeder

Blake Dawson blir BoardVantage løsningspartner

MENLO PARK, CA og SYDNEY, AUSTRALIA--(Marketwire - March 4, 2011) - BoardVantage (www.boardvantage.com), den ledende leverandøren av sikre styreportaler for nettleseren og iPad, og Blake Dawson Technology (www.compliance.blakedawson.com), et underselskap for et av Australias største advokatfirma, Blake Dawson, er glad for å annonsere sitt partnerskap for å markedsføre, selge og støtte BoardVantage produkter og tjenester innen Australia, New Zealand, Papua New Guinea, Indonesia og Singapore.

"Vi er begeistret over å danne partnerskap med et av Australias fremste advokatfirma, særlig et med slike imponerende resultater når det gjelder leveranse av overlegne juridiske teknologiløsninger til sine klienter” sier BoardVantage CEO Joe Ruck. "Blake Dawsons kundebase representerer 80 % av australske selskaper i Forbes Global 2000. Sammen vil vi kunne utgjøre et vesentlig tilskudd til markedet."

"BoardVantage tilbyr et overlegent produkt og er en klar leder innen styreportaler ," sier Julian Fenwick, CEO i Blake Dawson Technology. "De var et naturlig valg for oss å inngå partnerskap med og dermed bringe sammen vår uovertrufne domeneekspertise innen selskapsstyring og BoardVantages ekspertise innen teknologi. Det er ikke tvil om at den kombinerte løsningen med Blake Dawson og BoardVantage representerer den beste samarbeidsplat tformen for styrer og lederskapsteam som er tilgjengelig i dag. Det er et som har blitt testet av verdens ledende organisasjoner. tilgjengelig i dag."

Om BoardVantage
BoardVantage er den ledende leverandøren av sikre styreportaler for nettleseren og iPad. Tiltrodd av dusiner av Fortune 100-styrer, BoardVantage portaler sentraliserer dokumenter, prosesser og kommunikasjon. BoardVantage er SAS 70 Type II-sertifisert og overholder eller overgår standardene hos de mest sikkerhetsbevisste IT-avdelingene, inkludert disse hos større finansinstitusjoner.

Om Blake Dawson
Blake Dawson Technology er en prisvinnende utvikler av online opplæringsprodukter for overholdelse. Med over 150 000 registrerte brukere over hele verden tar selskapet sikte på å assistere organisasjoner i administrering av deres forpliktelser og å hjelpe dem og operere i et trygt arbeidsmiljø.

Med rundt 180 partnere og 500 advokater er Blake Dawson et av Australias ledende advokatfirmaer. I mer enn 160 år har de tilbudt juridiske tjenester til ledende australske og internasjonale selskaper så vel som offentlige etater. Klienter inkluderer 75 % av topp 100 selskaper på den australske børsen. Blake Dawson har gitt råd ved noen av de største og mest komplekse avtalene innen australsk selskapshistorie. De har kontorer over hele Australia med internasjonale kontorer i Shanghai, Singapore, Tokyo, Port Moresby og et tilknyttet kontor i Jakarta.

Merk: alle varemerker, varenavn eller servicemerker brukt eller nevnt heri tilhører deres respektive eiere.

Contact Information