SOURCE: BroadSoft, Inc.

BroadSoft, Inc.

May 15, 2014 13:03 ET

BroadSoft Kondigt Commerciële Beschikbaarheid van BroadCloud in Europa aan

Europese Service Providers Kunnen BroadCloud's Managed Service Gebruiken om Snel Hosted PBX, SIP Trunking en Unified Communications op de Markt te lanceren

GAITHERSBURG, MD--(Marketwired - May 15, 2014) - BroadSoft, Inc. (NASDAQ: BSFT) kondigde vandaag de commerciële beschikbaarheid in Europa aan van BroadCloud(R) – wat service providers zal toelaten cloud-gebaseerde hosted PBX, SIP Trunking en Unified Communications (UC) diensten snel aan te bieden aan hun zakelijke klanten doorheen de regio. Deze Unified Communications diensten zijn geïntegreerd met een end-to-end platform dat de volledige levenscyclus van de zakelijke klant ondersteunt, vanaf initieel aanbod tot activering van de dienst tot ondersteuning.

Als hosted, cloud-gebaseerde infrastructuur biedt BroadCloud nu service providers in heel Europa de flexibiliteit en schaalbaarheid om een uitgebreide reeks Unified Communications, inclusief Hosted PBX, SIP Trunking, instant berichten & aanwezigheid, audioconferenties en beeldbellen. Met BroadCloud kunnen service providers sneller deze Unified Communications diensten aan hun zakelijke klanten leveren zonder kapitaals-, lease- of onderhoudskosten die normaal verbonden zijn aan een in de gebouwen gebaseerd telefoonsysteem.

"Onze Europese klanten hebben de versnelde time-to-market gezien waarvan onze in de V.S. gebaseerde klanten genoten, en zij hebben veel interesse getoond in ons managed service aanbod. Wij brengen nu met veel enthousiasme BroadCloud naar de Europese markt," zei Michael Tessler, president en chief executive officer, BroadSoft. "Wij geloven dat BroadCloud onze klanten in staat zal stellen een alomvattende unified communications oplossing aan te bieden, snel en kostenefficiënt, wat hen zal toelaten rendement te behalen uit de snelle overgang van bedrijven naar cloud-gebaseerde communicatiediensten."

BroadCloud is een een managed service, die door service providers onder eigen merk aangeboden wordt, en kan de service providers volgende diensten laten aanbieden:

 • Kortere time-to-market, en daardoor snellere tijd-tot-inkomsten
 • Verlaagde infrastructuur- en ondersteuningskosten op langere termijn
 • Samen met de uitgebreide hosted PBX, SIP Trunking en unified communications diensten die bedrijven vragen

Voor meer informatie over hoe BroadCloud te leveragen, bezoek http://www.broadsoft.com/products/broadcloud/.

Over BroadSoft
BroadSoft is de toonaangevende leverancier van software en diensten die toelaten dat mobiele, vaste lijn en kabel service providers Unified Communications via hun Internet Protocol, of IP netwerk, kunnen aanbieden. Het kerncommunicatieplatform laat de levering toe van een hele reeks zakelijke en consumenten telefonie-, berichten- en samenwerkingscommunicatiediensten, inclusief private branch exchanges, beeldbellen, tekstberichten en convergerende mobiele en vaste lijn diensten. Kijk op http://www.BroadSoft.com voor meer informatie.

Toekomstgerichte stellingen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte stellingen in de betekenis van de Private Securities Litigation Reform Act of 1995 (V.S.). Deze toekomstgerichte stellingen kunnen geïdentificeerd worden doordat zij woorden bevatten zoals "kan," "zal" en andere gelijkaardige woorden en omvatten, onder andere, stellingen betreffende de voordelen voor service providers van het gebruik van BroadCloud diensten. De resultaten van de activiteiten beschreven in deze toekomstgerichte stellingen zijn onderhevig aan gekende en onbekende risico's, onzekerheden en andere factoren die de actuele resultaten materieel kunnen laten verschillen van de verwachtingen uitgedrukt in deze toekomstgerichte stellingen, inclusief, maar niet gelimiteerd tot, de financiële en andere voordelen voor BroadSoft als gevolg van het gebruik van BroadCloud door service providers in de Europese markt, zowel als de factoren beschreven in de "Risk Factors" secties van het Form 10-K van het Bedrijf voor het jaar eindigend op 31 december 2013, ingediend bij de Securities and Exchange Commission, of SEC, op 28 februari 2014, en in BroadSoft's andere indieningen bij de SEC. Alle informatie in dit persbericht is correct bij publicatie op 15 mei 2014. Behalve in zoverre de wet voorschrijft, verbind BroadSoft zich er niet toe publiekelijk enige toekomstgerichte stellingen te updaten om enige reden in de stellingen aan te passen aan de uiteindelijke resultaten of veranderingen in de verwachtingen.

Contact Information • Mediacontacten:

  Brian Lustig
  Bluetext PR for BroadSoft
  +1-301-775-6203
  brian@bluetext.com

  Becky Stanway
  Hotwire PR London, in naam van BroadSoft
  +44 (0) 20 7608