SOURCE: Cimation

Cimation

April 01, 2015 08:55 ET

Cimation open kantoor in Londen, spitst zich toe op digitale beveiligingsdiensten

HOUSTON, TX--(Marketwired - Apr 1, 2015) - Cimation, een engineering en operations adviesbureau, is trots de opening te mogen aankondigen van zijn kantoor in Londen, zijn zevende kantoor en het eerste kantoor in het buitenland. Cimation UK breidt de leveringsmogelijkheden van de organisatie uit op de Europese markt door zich toe te spitsen op de ontwikkeling van digitale beveiligingsoplossingen voor universele energiebedrijven, inclusief olie en gas, raffinaderijen, chemisch, stroom, nutsbedrijven en opslagbedrijven.

Digitale beveiliging voor industriële bewerkingen komt met een uniek set van uitdagingen die tal van IT-organisaties niet begrijpen. Het Cimation Londen team combineert echter praktische ervaring in proces controle-omgevingen met kennis van digitale beveiliging best practices -- een zeldzame combinatie die het verschil maakt op het gebied van de beveiliging van operationele technologieën.

"We zijn toegewijd aan de beveiliging van industriële technologieën in de energiesector en dit is nu net wat het talent aan digitale beveiliging dat we hebben samengebracht in ons kantoor in Engeland doet voor onze Europese klanten," zegt Luis Luque, medeoprichter en Chief Strategy Officer van Cimation. "We kijken er naar uit dit team te zien groeien en we zijn van plan automatisering en industrieel IT talent toe te voegen om onze capaciteiten te vervolledigen."

Het nieuwste Cimation kantoor is een aanwijzing van wat de toekomst zal brengen voor de internationale ontwikkeling van het bedrijf. "We hebben het geluk dat onze klanten geloven in de waarde van onze organisatie en zij hebben ons geholpen een weg te banen in de internationale markten," zegt medeoprichter en Chief Executive Officer, Jonathan Klein. "Terwijl onze onmiddellijke aandacht gevestigd is op Cimation UK zijn we van mening dat het ons zal stimuleren uit te groeien tot een universele organisatie."

Cimation is van plan zijn eerste Europese locatie te gebruiken als draaischijf om nieuwe projecten en strategische partnerschappen na te streven in energiemarkten in Europa en het Midden-Oosten Met een aantal kernprogramma's die al werden opgestart in het Verenigd Koninkrijk en Europa zal Cimation UK een essentiële rol vervullen in de voorziening van een permanente ondersteuning voor deze programma's en voor de aanhoudende uitbreiding van het bedrijf.

Over Cimation:

Cimation is een operations adviesbureau dat veilige technologische oplossingen biedt aan de universele energiesector. Cimation is een leverancier-neutraal bedrijf dat duizenden betrouwbare systeemintegratie- en ingenieursprojecten heeft uitgevoerd waarbij automatisering, industriële IT, enterprise gegevens en digitale beveiliging worden gecombineerd. Gewapend met uiteenlopende projectervaring, kennis van processen en technische expertise verbetert hun team van experts de energie operations op basis van engineering en de integratie van industriële technologie die een impact heeft op de veiligheid en efficiëntie. Recente bekroningen omvatten: Inc 5000 lid, Houston Business Journal (HBJ) Fast Tech 50, HBJ Fast 100. Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://cimation.com.

Contact Information