SOURCE: Westcon Group, Inc.

April 16, 2008 10:15 ET

Comstor Europa wint de Cisco "European Distributor of the Year" prijs, samen met vijf nationale prijzen en vijf geografische prijzen

Comstor Spanje wint "European Distributor of the Year," Comstor UK wint "Distributor of the Year" voor de vijfde opeenvolgende maal

TARRYTOWN, NY--(Marketwire - April 16, 2008) - Westcon Group, Inc., de leidinggevende gespecialiseerde verdeler van netwerking, convergentie, veiligheid en mobiliteit, heeft aangekondigd dat Comstor Europa verschillende belangrijke prijzen in de wacht heeft gesleept op de Cisco Partner conferentie van vorige week in Hawaï. Westcon Group werd bovendien uitgeroepen tot "Global Distributor of the Year," en "Multi-Theatre Partner of the Year" – deze laatste werd nooit eerder uitgereikt aan een verdeler.

Tijdens de presentatie van de onderstaande prijzen aan Comstor Europa haalde Cisco de multinationale programma’s van Westcon Group aan, OneVoice, OneDefense, OneNetwork en OneWave als een fundamenteel onderdeel van het waardevoorstel aan de klanten:

-- Comstor Frankrijk: Distributor Partner of the Year
-- Comstor Frankrijk: Geography Winner
-- Comstor Duitsland: Distributor Partner of the Year
-- Comstor Duitsland: Geography Winner
-- Comstor Nederland: Distributor Partner of the Year
-- Comstor Nederland: Geography Winner
-- Comstor Spanje: Distributor Partner of the Year
-- Comstor Spanje: Geography Winner
-- Comstor Spanje: European Distributor of the Year
-- Comstor UK: Distributor Partner of the Year
-- Comstor UK: Geography Winner

Tom Dolan, president en CEO van Westcon Group, merkte op: "Deze prijzen markeren een belangrijke mijlpaal voor ons in onze relatie met Cisco. We zijn trots op de rol die we gespeeld hebben in de versteviging van de globale reikwijdte van Cisco. Door het invoeren van multinationale programma’s met oplossingen in opkomende markten en het leveren van enkelvoudige bestelmogelijkheden voor grote multinationale opstellingen zijn we er in geslaagd onze klanten een unieke waarde te kunnen bieden. Cisco heeft dit vermogen erkend – samen met onze trouwe, multinationale klanten -- om een uiterst efficiente, vooruitstrevende voorraadketen op te bouwen voor de producten en oplossingen van Cisco."

Michiel Renzenbrink, General Manager van Touchbase in de Benelux regio, een multinational integrator gespecialiseerd in Cisco Unified Communications, voegt toe: "Ons partnerschap met Comstor is een fundamentele reden waarom ons bedrijf een exponentiële groei heeft gekend tijdens de voorbije 18 maanden. Dankzij robuuste programma's zoals OneVoice hebben wij ons onderscheiden van onze concurrenten; we feliciteren Comstor met deze geweldige onderscheiding."

"Eens te meer heeft Comstor Nederland onze verwachtingen overtroffen met betrekking tot wederverkoper ontwikkeling door oplossingen te bieden die uitgelijnd worden met onze kanaalprogramma’s van certificatie en specialisatie," zegt René Oskam, Channels Director, Nederland, Cisco. "Het niveau van expertise van Comstor in combinatie met de uitvoering geven duidelijk de toegevoegde waarde weer voor wederverkopers, waarbij deze laatsten een hoger niveau van oplossing-verkoop kunnen bereiken."

Over de Westcon Groep

Westcon Group, Inc. is de leidinggevende gespecialiseerde verdeler van netwerken, veiligheid, mobiliteit en convergentie voor leidinggevende technologische verkopers, inclusief Cisco, Nortel, Avaya en Polycom. Dankzij de Westcon en Comstor commerciële praktijken verkoopt de Westcon Groep producten en diensten aan wederverkopers, systeem integratoren en dienstverleners. Westcon Group heeft bijzondere expertise in de convergentie van stem, gegevens en videotoepassingen en technologieën, inclusief voice-over Internet protocol, of VoIP, veiligheid voor netwerken en communicatiesystemen, externe toegang, Internet en e-business, virtual private networks, videoconferenties en draadloze verbindingen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.westcongroup.com.

Contact Information