SOURCE: Creative Concepts

Creative Concepts

March 06, 2012 12:00 ET

Creatieve Concepten kondigen uitbreiding aan van Verenigde Staten naar Nederland

FAIRFIELD, CT--(Marketwire - Mar 6, 2012) - Groeikansen, talentvolle leiding, en een opmerkelijke capaciteit om klanten te voorzien van unieke en dynamische marketingoplossingen hebben de experts in sociale media, public relations en marketing, bij Creatieve Concepten, ertoe aangezet om vandaag bekend te maken dat zij hun activiteiten nu hebben uitgebreid, over de Atlantische Oceaan heen, naar Nederland. Nicoline Maes, directrice van Business Development/Nederland bij Creatieve Concepten, geboren en getogen in Nederland, zal de leiding van deze Europese operaties nemen.

Mevr. Maes, die in 2006 vanuit Nederland naar de Verenigde Staten verhuisde, maakt sinds 2007 deel uit van Creatieve Concepten en heeft pas geleden besloten om met haar gezin terug te verhuizen naar thuisland Nederland. Toen ze daar eenmaal was aangekomen, werd het heel snel duidelijk dat er een groot aantal onaangeboorde kansen lagen voor Creatieve Concepten wat betreft sociale media marketing. "Als doorgewinterde bedrijfsexpert aan beide kanten van de Atlantische Oceaan, en met mijn Nederlandse wortels, kan ik met het Creatieve Concepten team de Nederlandse bedrijven helpen in hun groei, en hun merk in de Verenigde Staten uitbreiden" zei Mevr. Maes. "Met onze kennis in marketing, onze progressieve communicatiepraktijken en een bewezen bedrijfsroute, kan Creatieve Concepten deze bedrijven de diensten van een betrouwbare, strategische partner bieden, die ertoe zal bijdragen de afstand tussen de continenten te overbruggen," vervolgde zij.

"Bij Creatieve Concepten kijken wij graag verder dan vandaag, en formuleren wij strategieën voor toekomstig succes, zowel voor onze klanten als voor onze firma," verklaarde Valorie Luther, CEO en oprichtster van Creatieve Concepten. "De enige manier voor ware internationale uitbreiding is te beschikken over een betrouwbare bron aan de andere kant van de oceaan, en voor ons is dat Nicoline Maes," aldus Ms. Luther, "Wij hebben grote verwachtingen wat betreft dit nieuwe hoofdstuk!"

Breng, om meer te weten te komen over Creative Concepts, een bezoekje aan website of neem direct contact op met Nicoline Maes via +31.620088099 (mobiel, 1-866-475-5191, x 707 (kostenloos), of via CreativeConceptsNL (Skype).

Over Creative Concepts
Creative Concepts is gespecialiseerd in unieke en vooruitdenkende communicatie en marketingstrategieën, met gebruik van de meest recente praktijken in public relations, marketing en sociale media, met inbegrip van blogs, sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en LinkedIn, online video en andere internet marketingoplossingen, naast door de tijd beproefde praktijken, die de unieke boodschap van elke klant afleveren.

Breng, voor meer informatie over Creatieve Concepten, graag een bezoek aan onze Website, Blog, Facebook, LinkedIn, Twitter, Google + of Pint erest of bel ons

Contact Information