SOURCE: Weatherhaven

Weatherhaven

October 01, 2013 11:56 ET

CSI Norway og Weatherhaven kunngjør samarbeidsavtale

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Oct 1, 2013) - CSI Norway - en global leverandør av containerløsninger og Weatherhaven, en av verdens ledende leverandører av deploybare teltsystemer, er stolte over å kunngjøre signeringen av en samarbeidsavtale. Samarbeidsavtalen vil gjøre det mulig for både CSI og Weatherhaven å markedsføre produkter fra begge selskapene innenfor globalt definerte geografiske regioner. I første omgang vil CSI tilby produkter og tjenester fra Weatherhaven til de norske, russiske og kinesiske markedene, mens Weatherhaven vil tilby CSI-produkter på det kanadiske markedet.

"Vi er glade for å kunne få samarbeide med Weatherhaven og ser frem til å kunne tilby Weatherhavens utvidbare teltsystemer til både nåværende og framtidige kunder av CSI", uttalte administrerende direktør i CSI, Stig Harald Andersen.

Ray Castelli - adm. dir. i Weatherhaven uttalte: "Weatherhaven er glade for å få lov til å jobbe med CSI Norway, et selskap med produkter er komplementære til Weatherhavens eksisterende produktlinje. Denne samarbeidsavtalen utvider Weatherhavens globale strategi, og vi er glade for å arbeide sammen med CSI Norway - et selskap med et godt omdømme for kvalitet og service".

Om CSI Norway:

CSI Norway er global leverandør av containerbaserte systemer. Selskapet har hovedkontor i Sandefjord i Norge med produksjon og utvikling i Skien i Norge, og produksjon i Changzou i Kina. CSI har lang tids erfaring innen utvikling, produksjon og støtte av containerbaserte løsninger for både militære og kommersielle bruksområder. www.csinorway.com

Om Weatherhaven:

Weatherhaven er en ledende leverandør av portable teltsystemer, leirer og systemer for fjernområder rundt om i verden. Selskapet har hovedkontor i Vancouver, BC, og har kontorer i Storbritannia, Australia, Sør-Afrika og Brasil. Selskapet designer, konstruerer, produserer og installerer skreddersydde teltsystemer innen et bredt spekter av kommersielle, militære og medisinske bruksområder. www.weatherhaven.com

Contact Information