SOURCE: SCS Global Services

SCS Global Services

SCS Global Services

February 04, 2015 11:21 ET

Del Monte Fresh sai kestävän kasvun sertifikaatin banaanien ja ananasten kasvattamisesta

SCS Global Services sai kolmannen osapuolen suorittaman plantaasien auditoinnin päätökseen Costa Ricassa ja Guatemalassa

EMERYVILLE, CA--(Marketwired - Feb 4, 2015) - Maailmanlaajuinen sertifioija SCS Global Services (SCS) ilmoitti, että Del Monte Fresh Produce (Del Monte) on saanut Kestävän kasvun sertifikaatin kaikille banaaniplantaaseilleen Costa Ricassa ja Guatemalassa, sekä ananasviljelmilleen Costa Ricassa. Kestävän kasvun sertifikaatin saaminen näille toiminnoille on kulmakivi Del Monten monivuotiselle ponnistelulle kehittää ja vahvistaa kestäviä viljelytapoja Keski-Amerikassa kolmannen osapuolen arvioinnin avulla. Sertifioiduissa Del Monte -banaaneissa ja ananaksissa näkyy kaupoissa tästä lähtien SCS Kingfisher Sustainably Grown -sertifikaattimerkki.

Vuonna 2003 käyttöönotettu SCS Kestävän kasvatuksen sertifiointiohjelma on yksi maailman tarkimmista kestävän maatalouden standardeista. Standardi sisältää vuosittaiset yhdenmukaisuusauditoinnit, ja se korostaa jatkuvaa kehitystä, minkä vuoksi viljelmillä on kehitettävä kestäviä käytäntöjä jatkuvasti. ”Kestävästi kasvatettu tunnistaa maataloustoiminnot, jotka ovat kestävän viljelyn edelläkävijöitä”, SCS Global Services’n perustaja ja toimitusjohtaja Tri. Stanley Rhodes kertoo. ”Del Monte on osoittanut olevansa tosissaan ympäristövaikutusten minimoinnissa banaanien ja ananasten kasvatuksessa varmistaen samalla työntekijöidensä ja heidän yhteisöjensä terveyden ja turvallisuuden.”

Kestävän kasvun sertifikaatin saaneet Del Monte -viljelmät auditoidaan tinkimättömien ympäristöllisten, sosiaalisten ja laatukriteerien perusteella, sisältäen:

  • Kestävän sadon tuotannon
  • Ekosysteemin hallinnan ja suojelun
  • Resurssien säilyvyyden ja energiatehokkuuden
  • Integroidun jätteidenhallinnan
  • Reilun työn käytännöt
  • Yhteisön edut
  • Tuotteen laadun
  • Tuotteen turvallisuuden ja puhtauden

”Del Monte on sitoutunut kestävään maanviljelyyn sekä ympäristönsuojelun ja reilun työn käytäntöjen huomioimisen banaanien ja ananasten tuotantoketjussa”, kertoo Hans Sauter, Del Monten Vice President Corporate Research & Development and Agricultural Services. ”Kestävän kasvun sertifikaatin saaminen varmistaa asiakkaillemme, että he saavat tuotteen, joka on kasvatettu vastuullisesti.”

Kingfisherin Sustainably Grown -sertifiointimerkin saaneet sertifioidut Del Monte -banaanit ja ananakset ilmestyvät eurooppalaisiin ja yhdysvaltalaisiin kauppoihin vuoden 2015 aikana.

Tietoa Del Monte Fresh Producesta:
Del Monte Fresh Produce on yksi maailman johtavista korkealaatuisten ja tuoreiden hedelmien ja vihannesten tuottajien, markkinoijien ja jakelijoiden verkostosta, sekä johtava hedelmä- ja vihannesjalosteiden, -mehujen, -juomien ja -välipalojen tuottaja ja jakelija Euroopassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Markkinoimme tuotteitamme maailmanlaajuisesti DEL MONTE(R) -brändin alla. Se on ollut merkki tuoteinnovaatiosta, laadusta, tuoreudesta ja luotettavuudesta jo vuodesta 1892 lähtien.

Tietoa SCS Global Services’tä:
SCS Global Services on ollut maailman johtava kolmannen osapuolen tuottama ympäristö- ja kestävyyssertifioija, auditoija, testaaja ja standardien kehittäjä jo kolmen vuosikymmenen ajan. Ohjelmat kattavat laajasti eri tuotannon aloja ja antavat tunnustusta vihreälle rakentamiselle, tuotteiden valmistukselle, ruoalle ja maataloudelle, metsätaloudelle ja paljon muulle. Nyt 30 vuotta toimittuaan SCS on Certified B Corporation(TM), mikä heijastaa sen sitoutuneisuutta sosiaalisesti ja ympäristöllisesti vastuulliseen liiketoimintaan.

Contact Information