SOURCE: WOW air

WOW air

October 25, 2012 10:57 ET

Det islandske lavpris-flyselskab WOW Air køber Iceland Express

REYKJAVIK, ISLAND--(Marketwire - Oct 25, 2012) - WOW Air, Islands nyeste lavpris-flyselskab, har meddelt, at det har erhvervet konkurrenten, Iceand Express.

I går overtog WOW Air kontrollen med hele flydriften og alle afgange hos Iceland Express. Der forventes ingen afbrydelser for passagerer booket på flyafgange hos Iceland Express, og WOW Air vil sikre, at alle forpligtelser over for dem bliver opfyldt.

Handelen er ikke en fusion, men en overtagelse hvor WOW Air erhverver rutenetværket tilhørende Iceland Express, dets branding og kundeunderlag, samt adgang til al viden og ekspertise erhvervet af selskabet i de år, det har været i drift. Det forenede selskab vil flyve under WOW Air brandet, som vil fortsætte med at lægge vægt på underholdning som en service, ekstra benplads, og altid levere de lavest mulige priser til og fra Island. Denne overtagelse skaber et meget stærkt islandsk lavpris-flyselskab med nye destinationer og flere afgange.

"Vi er meget tilfredse med overtagelsen og byder Iceland Express passagerer velkommen ombord. Iceland Express har været et banebrydende lavpris-flyselskab i Island og blev kåret som landets mest præcise flyselskab i sommer. Denne overtagelse vil vækste WOW Air væsentligt, og sikre, at vi fortsat kan tilbyde de laveste priser og en god service. Vi vil straks kunne øge antallet af flyafgange til og fra London og København, og vil også kunne levere større kapacitet og nye destinationer fra næste sommer. Jeg ser virkelig frem til opgaven med fortsat at opbygge en stærk og mere forskelligartet turistsektor i Island og vil benytte lejligheden til at takke for den fantastiske modtagelse WOW Air har fået fra de mange gæster, der har fløjet med os i de seneste par måneder", udtaler direktøren for WOW Air, Skuli Mogensen.

WOW Air vil straks begynde at tilbyde flere flyafgange til Island fra London og København, samt afgange fra Berlin i denne vinter. Der vil også være ruter mellem Island og Salzburg i skisæsonen og Warszawa og Kaunas henover julen.

Fra næste forår vil WOW air operere med fire Airbus A320-fly og tilbyde op til 400.000 billige flybilletter til og fra Island. Firmaets ruteplan for sommeren vil omfatte 15 europæiske destinationer: London, København, Paris, Amsterdam, Barcelona, Milano, Zürich, Stuttgart, Düsseldorf, Berlin, Lyon, Alicante, Frankfurt, Vilnius og Warszawa. U dover stigningen i antallet af destinationer, vil antallet af afgange til mange af dem også stige betydeligt.

Om WOW Air:

- WOW Air blev etableret i november 2011 af den islandske multi-iværksætter Skuli Mogensen. Skuli har haft en succesfuld karriere med at opbygge virksomheder primært inden for telekommunikations- og teknologisektoren i Island, Europa og Nordamerika. Han blev valgt som årets forretningsmand i 2011 på Island.

- WOW Air tilbyder altid de billigste afgange til og fra Island. Gennem vores mange partnere på Island og i Europa sigter vi mod at tilbyde vores kunder en komplet rejseoplevelse fra start til slut.

- WOW Air-flåden består af to Airbus A-320 fly som hedder WOW Force One og WOW Force Two. Flyene er behagelige med 76-81 cm benplads.

Contact Information