SOURCE: WOW air

WOW air

November 02, 2012 09:24 ET

Det islandske lavprisflyselskab WOW Air lancerer offentlig konkurrence i Livery design af fly

REYKJAVIK, ISLAND--(Marketwire - Nov 2, 2012) - Redaktørens bemærkning: Der er et foto inkluceret i denne pressemeddelelse.

WOW air, Islands eneste lavprisflyselskab, har taget det spændende og usædvanlige skridt at bede offentligheden om at designe deres helt nye fly. Der er store præmier til vinderne - samt glæden over at kunne se sit eget design i luften.

Islands lavprisflyselskab, WOW air, har åbnet op for ideer fra offentligheden. Spørgsmålet er: Hvordan skal vores helt nye fly se ud?

WOW air har netop fået leveret en Airbus A320, model 2012, hvilket giver dem mulighed for også fremover at kunne levere de billigste flybilletter til Island - og nu med et endnu større smil.

Firmaet har også meddelt, at der er yderligere tre fly på vej; og det er her, at wannabe flydesigneren kommer ind fra gaden.

Uanset om du er professional designer eller amatørkunstner, er der ingen grund til ikke at forsøge at designe dit eget WOW air fly. Selv hvis du ikke indsender dit design, vil det være sjovt. Og indsender du, kan du vinde gratis flybilletter for to personer med WOW air i et helt år. Anden- og tredjepladsen modtager også gratis flybilletter.

WOW air's website har en side med flere oplysninger om konkurrencen, inklusive vilkår og betingelser. Siden linker endvidere til en smart tom skabelon af en almindelig, hvid A320. Du er velkommen til at anvende den tomme skabelon som dit luftfarts-staffeli, dit jet-tegnebræt, dit fly-lærred ... Du forstår meningen.

Websitet er også stedet, hvor man kan læse mere om firmaets logo, farveskala og den energiske virksomhedskultur.

De computer-sky vil blive glade for at konstatere, at forslagene også kan fremsendes pr. brev såvel som pr. e-mail - men skynd dig: Fristen er d. 1. december.
Held og lykke!

For yderligere oplysninger om billige flybilletter til Island med WOW air, besøg www.wowiceland.com.

Om WOW air:

- WOW air blev etableret i november 2011 af den islandske serieiværksætter Skuli Mogensen. Skuli har haft en succesfuld karriere med at opbygge virksomheder primært inden for tele- og teknologisektoren i Island, Europa og Nordamerika. Han blev valgt til årets forretningsmand i Island i 2011.

- WOW air tilstræber altid at kunne tilbyde de billigste flybilletter til og fra Island. Via vores mange partnere i Island og Europa forsøger vi at tilbyde vores kunder en komplet rejseoplevelse fra start til slut.

- WOW air flåden består af to Airbus A-320 fly. Flyene er komfortabelt indrettet med en benplads på 76-81 cm.

For at se billeder, der relaterer til denne pressemeddelelse, vær venlig at besøge følgende link: http://www.marketwire.com/library/20121101-Airbus1.jpg.

Contact Information