SOURCE: DOMETIC GmbH

DOMETIC GmbH

June 27, 2014 11:40 ET

Dometic GreenCare -käymälätiiviste

Huoletonta matkantekoa luontoa kunnioittaen

EMSDETTEN, GERMANY--(Marketwired - Jun 27, 2014) -  Leirintämatkailun ystävälle on kunnia-asia suojella ympäristöä ja tutustua luontoon ympäristöä vaalien. Käytettävissä on nyt uusi keino päästä lähemmäksi tätä tavoitetta, kun on kyse matkailuajoneuvoissa käytettävien jätesäiliöiden tyhjennyksestä. Uudet Dometic GreenCare -tabletit ovat koostumukseltaan poikkeuksellisen ympäristöystävällisiä ja samalla vieläpä täsmälleen yhtä käytännöllisiä ja tehokkaita kuin Dometicin tutut PowerCare-tabletit. Vihreät tiivistetabletit ovat kevyitä, tarkalleen annosteltuja ja vaativat vain vähän säilytystilaa. Tabletteja voi käyttää kaikissa matkakäymälöissä. Tabletit hajottavat jätteen nopeasti ja estävät ikävien kaasujen ja hajujen muodostumisen.

Tämän jätesäiliöön tarkoitetun erittäin tehokkaan lisäaineen käsittely on myös erittäin helppoa: yksi kerta-annostabletti, joka on pakattu hajoavaan suojakelmuun, riittää 20 litran jätetankkiin. Tabletti hajottaa jätteen tehokkaasti ja helpottaa myös säiliön tyhjentämistä. Tiivistetablettien käyttö on myös taloudellista, ilman kalliiksi tulevaa yliannostelua - toisin kuin käytettäessä käymälänesteitä, jotka on pakattu painaviin ja hankalasti käsiteltäviin pulloihin.

Dometic Care -tuotteet parantavat myös saniteettititilojen hygieniaa ja puhtautta. Nämä leirintämatkailijoiden ja karavaanareiden tarpeisiin suunnitellut tabletit poistavat niin epäpuhtaudet kuin tyypillisen käymälän hajun - ympäristöystävällisesti ja erittäin helppokäyttöisesti. Koska Dometic GreenCare ja PowerCare -tabletit eivät menetä tehoaan pakkaskausienkaan aikana, tabletit ovat korvaamaton tuote myös talvikäyttöön.

GreenCare-tablettipurkin voi avata ja sulkea uudelleen kätevästi, luotettavasti ja siististi. 10 tabletin purkin hinta on 18,90 Euro. Lisätietoja Dometic Care -tuotteita: info@dometic.fi.

Contact Information