SOURCE: DOMETIC GmbH

DOMETIC GmbH

June 27, 2014 10:37 ET

Dometic GreenCare tabletter

Rejser uden bekymringer med „grøn" samvittighed

EMSDETTEN, GERMANY--(Marketwired - Jun 27, 2014) -  For campingvenner er det et vigtigt anliggende at være miljøvenlig og dermed opleve naturen hensynsfuldt. En af mange muligheder findes nu med øjeblikkelig virkning ved bortskaffelse af fækalietanken om bord. De nye Dometic GreenCare tabletter har en særligt miljøvenlig sammensætning og er derudover lige så praktiske og effektive som de kendte PowerCare tabletter fra komfortspecialisten. De grønne sanitetstabletter er lette, fordoseret nøjagtigt og kan opbevares pladsbesparende. De kan anvendes til alle mobile toiletter og sørger for en hurtig nedbrydning af fækalierne uden generende dannelse af gas og lugt.

Det højeffektive tilsætningsmiddel til fækalietanken er i den forbindelse specielt let at håndtere: En enkelt tablet i selvopløsende folie er nok til en hel tankfyldning på 20 liter, nedbryder indholdet pålideligt og gør den efterfølgende bortskaffelse nemmere. En dyr overdosering, der let kan foremomme ved tunge, uhåndterlige flasker, er udelukket.

Dometic Care produktlinjen står for renhed på sanitetsområdet helt ned til mikroporerne. Tabletterne er perfekt afstemt til behovene for rejsende med autocampere og campingvogne og fjerner urenheder samt typisk toiletlugt - miljøvenligt og op til 100 procent brugervenligt. Da Dometic GreenCare PowerCare tabletterne også fungerer efter faser med frost, er de sågar uundværlige for vintercampister.

Den praktiske, sikre og rene, genlukkelige dåse med et indhold på ti GreenCare tabletter koster 11,90 euro. Yderligere informationer om Dometic Care programmet findes under: info@dometic.dk.

Contact Information