SOURCE: DOMETIC GmbH

DOMETIC GmbH

June 27, 2014 10:00 ET

Dometic GreenCare Tabs

Res med ett gott och grönt samvete

EMSDETTEN, GERMANY--(Marketwired - Jun 27, 2014) - Campare lägger stor vikt vid att ta hand om naturen på ett skonsamt sätt och att lämna så få spår efter sig som möjligt. En av många möjligheter för att kunna uppnå detta finns nu tillgängligt för septiktanken ombord. De nya GreenCare Tabs från Dometic är både ytterst skonsamma för miljön och lika kraftfulla och praktiska som våra PowerCare Tabs. De gröna tabletterna är lätta, exakt fördoserade och tar upp mycket lite plats. De kan användas för alla mobila toaletter och bryter snabbt ner fekalier utan att gaser och obehagliga lukter bildas.

Att använda tabletterna för septiktanken är dessutom mycket enkelt: En enda tablett i självupplösande folie räcker för en full tank på 20 liter, bryter säkert ner innehållet och underlättar den efterföljande hanteringen. Dyra överdoseringar som tyvärr ofta förekommer vid användning av tunga, opraktiska flaskor hör nu till det förgångna.

Produktlinjen Dometic Care står för grundlig renhet på det sanitära området. Tabletterna är perfekt anpassade till behoven hos husbils- och husvagnsfantaster och avlägsnar både föroreningar och obehagliga lukter. De är dessutom skonsamma för miljön och användarvänliga till 100 procent. Eftersom Dometic GreenCare och PowerCare Tabs verkar även efter perioder med frost är de oumbärliga för vintercampare.

Den praktiska, säkra, hygieniska och återförslutningsbara burken med tio GreenCare Tabs kostar 11,90 Euro. Kontakta oss på något av följande sätt för att erhålla mer information om programmet Dometic Care: info@dometic.se.

Contact Information