SOURCE: DOMETIC GmbH

DOMETIC GmbH

June 27, 2014 12:33 ET

Dometic GreenCare tabs

Zonder zorgen reizen met een „groen" geweten

EMSDETTEN, GERMANY--(Marketwired - Jun 27, 2014) -  Steeds meer kampeerders vinden het belangrijk om het milieu te sparen. Een van de vele mogelijkheden is het afvoeren van de inhoud van de fecaliëntank. De nieuwe Dometic GreenCare toiletreinigings tabs hebben een bijzonder milieuvriendelijke samenstelling en zijn bovendien praktisch en effectief in gebruik. De groene sanitaire tabs zijn licht, exact voorgedoseerd, compact en kunnen worden gebruikt voor alle mobiele toiletten.

De Dometic GreenCare Tabs zijn bijzonder eenvoudig in het gebruik: een tab in zelfoplossende folie is voldoende voor een volledige tankvulling van 20 liter. De ontlasting wordt omgezet in vloeistof en is daardoor eenvoudig af te voeren. Vergeet de onpraktrische flessen en de daarbij behorende overdosis en het morsen van de vloeistof. Met de Dometic GreenCare tabs houdt u uw handen schoon.

De Dometic Care productlijn staat voor reinheid van sanitaire toepassingen en is perfect afgestemd op de behoeften van gebruikers van campers en caravans. De tabs verwijderen verontreinigingen en de typische toiletgeurtjes - milieuvriendelijk en tot 100 procent gebruikersvriendelijk. Omdat de Dometic GreenCare tabs zelfs na perioden van vorst nog werken, zijn ze zelfs voor wintercampers onontbeerlijk.

De praktische bewaardoos met een inhoud van zestien GreenCare tabs kost EUR 16,95. Meer informatie over het Dometic Care programma is verkrijgbaar via: karin.egbers@dometic.com.

Contact Information