SOURCE: DOMETIC GmbH

DOMETIC GmbH

April 13, 2015 03:00 ET

Dometic MasterFlush MF 8900

Tyyliä, laatua ja monipuolisuutta

EMSDETTEN, GERMANY--(Marketwired - Apr 13, 2015) -  Veneenrakentajat ja -omistajat voivat nyt aivan vapaasti valita omien yksilöllisten tarpeidensa mukaisen wc-mallin. Dometicin uusi MasterFlush 8900 -sarja avaa lukuisia mahdollisuuksia saniteettitiloihin: valitse tavallinen wc-istuin tai mukavuusmalli, johon on integroitu bideetoiminto, matalaprofiilinen tai vakiokorkeus, lattia- tai seinäviemäri, 12 V tai 24 V -liitäntä -- kaikki on mahdollista. Kaikissa malleissa on nykyaikainen wc-kannen soft close -ominaisuus.

MasterFlush 8900 -sarjan hiljaisissa silppuavissa käymälöissä on vakiona Dometic Flush touchpad -huuhtelulevy, jolla hallitaan veden kulutusta. Tässäkin asiakkaalla on valinnan vapaus: lisävarusteena on tarjolla Dometic Flush Switch Panel -huuhtelupaneeli, joka sopii kaikkiin Vimar/Gewiss-kehyksiin.

Erinomaisesta tehostaan ja mukavuudestaan huolimatta eri wc-mallit vaativat vain vähän tilaa veneessä ja sopivat lähes mihin tahansa wc-tilaan. Laadukkaat keraamiset altaat ja niiden näkymättömiin jäävät liitännät saavat aikaan tyylikkään kokonaisvaikutelman saniteettitilassa. Kaikki sähkötoimiset Dometic MasterFlush -käymälät on varustettu integroidulla pumppaus- ja silppuamisjärjestelmällä ja soveltuvat ihanteellisesti liitettäviksi jätevesisäiliöön. Säiliö voidaan sijoittaa jopa 30 metrin päähän tai jopa kolme metriä wc:n yläpuolelle. Virrankulutus on 12 V -mallissa 20 ampeeria ja 24 V -mallissa 15 ampeeria.

Valikoimaan kuuluu matalaprofiilisia ja korkeita malleja, bideetoiminnolla tai ilman. Kun haluat lisätietoja, ota yhteyttä:
puhelin: +49 25 72 / 879 192
faksi: +49 25 72 / 879 344
sähköposti: vbb@dometic-waeco.de
Internet: www.dometic.com/marine

Contact Information