SOURCE: DOMETIC GmbH

DOMETIC GmbH

February 23, 2015 06:33 ET

Dometic PerfectWall / PerfectRoof: De perfecte luifel voor ieder wagenmodel

EMSDETTEN, DUITSLAND--(Marketwired - Feb 23, 2015) - Na integratie van de Prostor-serie in de Dometic-productfamilie biedt de grootste fabrikant van luifels voor campers en caravans een breed assortiment waarin geen wens onvervuld blijft. De samengevoegde productserie omvat luifels met een lengte van 1,5 tot zes meter en dieptes van 1,75 tot 2,75 meter. Een ruime keuze waarin alle camper- en caravanfans vinden wat ze nodig hebben. Handbediende en volledig geautomatiseerde modellen - alle Dometic-luifels onderscheiden zich door een hoogwaardige afwerking en unieke details. Zoals de compactste en lichtste luifels op de markt of de meest comfortabele oplossingen. De PerfectWall- en PerfectRoof-series kenmerken zich door talloze unieke verkoopargumenten. Slimme oplossingen voor de behoeften van de klanten maken het leven op reis mooier, comfortabeler en gemakkelijker. Met het uitgebreide accessoire-assortiment zijn deze luifels klaar voor iedere uitdaging. Bovendien kunnen geïnteresseerde klanten nu voor alle modeluitvoeringen contact opnemen met alle partners in het Dometic-servicenetwerk.

Van instapmodel tot highend-producten - bij de Dometic-groep vindt u alle soorten luifels nu onder één dak. "We zijn er trots op dat we onze klanten nu de volledige bandbreedte aan zonwering en regenbescherming kunnen bieden met producten die precies bij hun wagen passen", aldus Joachim Kinscher, directeur van Dometic EMEA.

Mensen die van gemakkelijk houden zullen waarschijnlijk kiezen voor de op 12 volt werkende pootloze luifel, die met een druk op de knop wordt uitgeschoven en een ongeëvenaarde mobiele vrijheid biedt aan de voorkant van de wagen. Achter dit gevoel van vrijheid schuilen extreem robuuste, gepatenteerde armscharnieren en een windsensor die de luifel automatisch intrekt als het te hard gaat waaien. En niet te vergeten de praktische afstandsbediening. De Dometic PerfectRoof PR 4500 biedt nog een extra voordeel: hij past op bestelwagens op basis van de Fiat Ducato, op recreatievoertuigen waar dakmontage mogelijk is en op zeer grote wagens. Tal van modellen met verschillende eigenschappen en functies, in alle gangbare lengtes en dieptes vullen de serie comfortluifels voor dakmontage aan.

Daarnaast is er een grote keuze aan klassieke luifelmodellen met hendelbediening en steunpoten. Ook deze luifels zijn verkrijgbaar in aantrekkelijke stof- en behuizingskleuren, en in alle gangbare afmetingen, zodat er voor iedere wagen een passend model beschikbaar is. Het gepatenteerde Easy Lock-systeem zorgt ervoor dat de poten stevig op hun plaats blijven staan. De neigingshoek van de frontrail wordt automatisch aangepast voor een gemakkelijke toegankelijkheid van de steunpoten. Dankzij het uitgebreide assortiment accessoires is er voor iedere wagen wel een passende Dometic-luifel te vinden - voor dak- of wandmontage.

Een ruime keuze aan zijpanelen, privacy- en regenbescherming en aantrekkelijke oplossingen voor de verlichting vullen het assortiment aan, waarmee het individuele karakter van ieder Dometic-luifel wordt benadrukt.

Contact Information