SOURCE: DOMETIC GmbH

DOMETIC GmbH

February 23, 2015 05:56 ET

Dometic PerfectWall / PerfectRoof: Den perfekt markise til enhver køretøjstype

EMSDETTEN, TYSKLAND--(Marketwired - Feb 23, 2015) - Efter at have integreret Prostor-udvalget i Dometic-produktfamilien tilbyder verdens største producent af markiser til autocampere og campingvogne nu et udvalg, hvor alle ønsker kan opfyldes. Det samlede udvalg dækker længder fra 1,5 til 6 meter og udkøringer mellem 1,75 og 2,75 meter, så alle mobile entusiaster vil kunne finde, hvad de leder efter. Uanset om det er en manuel eller fuldautomatisk model - alle Dometic-markiser skiller sig ud ved deres udførelse i høj kvalitet og deres unikke detaljer. Serierne PerfectWall og PerfectRoof omfatter den mest kompakte og letteste markise på markedet i dag og den mest komfortable løsning og har adskillige unikke salgspunkter. De giver smarte svar på kundebehov og gør livet endnu skønnere, mere komfortabelt og behageligt, når du er på farten. Det omfattende udvalg af tilbehør får markiserne til at passe til alle udfordringer. Og derudover kan interesserede kunder nu kontakte hele netværket af Dometic-servicepartnere for alle modelversioner.

Fra begynder- til avancerede produkter - Dometic GROUP integrerer alle markisekategorier under et tag. "Vi er stolte af at kunne tilbyde alle kunder hele udvalget af beskyttelse mod sol og vejr med produkter, der er nøjagtigt tilpasset til deres køretøjer," siger Joachim Kinscher, præsident for Dometic EMEA.

Komfortentusiaster er mere tilbøjelige til at vælge 12 V-markiser uden støtteben, som glider ud bare ved at trykke på en knap og giver uhindret bevægelsesfrihed i området foran køretøjet. Denne særlige følelse af frihed understøttes af ekstremt robuste, patenterede led i armene og en vindsensor, som automatisk kører markisen ind, hvis der er for meget vind, og en praktisk fjernbetjening. Dometic PerfectRoof PR 4500 har endnu en fordel: Den er skræddersyet til varebiler på grundlag af Fiat Ducato og til andre rekreative køretøjer, hvor tagmonterede strukturer er mulige, og til meget høje køretøjer. Mange modelversioner med forskellige kendetegn og funktioner kan fås komplette i alle almindelige længder og udkøringsdybder, udvalget af komfortmarkiser til tagmontering.

Dem, der foretrækker betjening med håndsving, har også et stort udvalg. De kan vælge blandt et udvalg af klassiske markisemodeller med støtteben. Også her findes markiserne i attraktive stof- og husfarver og i alle almindelige størrelser, så der findes en passende model til hvert køretøj. Det patenterede Easy Lock-system holder støttebenene sikkert på på plads. Den forreste skinnes hældningsvinkel justeres automatisk til komfortabel adgang til støttenebenene. Med et omfattende udvalg af tilbehør sikrer Dometic, at der er en passende markise til næsten af køretøjstyper - uanset om det er et tag- eller væg monteret produkt.

Et stort udvalg af sidevægge, paneler til beskyttelse af privathed og mod regn og attraktive lysløsninger fuldender udbuddet, der fremhæver hver Dometic-markises individuelle karakter.

Contact Information